Jag har blivit tagen!

tagen

Närmare bestämt av Scaniatjejen för ett litet tag sedan. Vill börja med att tacka för de jättefina orden som hon skrev om mig, Tack snälla Du! Utmaningen går ut på att man ska skriva om de tjejbloggare som inspirerar och som man gillar på ett eller annat sätt. Scaniatjejen är ju en sådan, älskar hennes foton och resor med sin Scania som hon bjuder på, och alla bilder på Morris såklart! Men eftersom hon redan är tagen ska jag ta upp några andra.

Saravillfara
En härlig tjej i norr som låter oss få följa med runt i hennes otroligt snygga hus och i hennes liv. Bjuder på massa inspiration, idéer och annat smått och gott.

HemmahosLinnea
En otroligt go och härlig tjej som alltid lyckas med de mest formidabla loppisfynd *avis*. Hon visar både hemma-hos, smarta lösningar och annat skoj. Framförallt är hon superuppdaterad på allt inom inredning och design. Utan henne hade jag noll koll.

JennysHemochHarmoni
Jag kan surfa runt och titta på bilder ur Jennys hem hur länge som helst. Så underbart vackert. Hennes feng-shui inlägg får man bara inte missa!

Fortheloveofcountry
Underbar tjej med underbar blogg. Loppisfynd coh kreativitet som inspirerar otroligt mycket. Verkar dock ha tagit sommaruppehåll och jag saknar hennes inlägg otroligt mycket.

FixaoDona
Bjuder på smarta tips och idéer. Vi får följa med på olika renoveringar och makeovers i hennes hem. Har superkoll på allt nytt inom tapeter och färg och tvekar inte att ge oss andra smarta tips. Här finns mycket matnyttigt att hämta och jättemycket inspiration.

Det finns så sÅ SÅ många härliga bloggar därute, men jag kan tyvärr inte rabbla alla. Är du inte nämnd är du definitivt inte mindre värd att besöka. Ni är så många därute som inspirerar mig och som jag besöker så gott som dagligen. Dessa ovan är ett axplock ur mina favoriter. Jag tvingar ingen att fortsätta med utmaningen, men jag skickar den vidare i frivillig form hos ovanstående tjejer.


Bild: från Matton.se

Kommentarer
Postat av: Jennica

Hej hej,
Hittade hit idag! Jätte-fina bilder! Kommer att titta in fler gånger!

2007-08-09 @ 15:31:46
URL: http://jennicasblogg.blogspot.com
Postat av: saravillfara

Åh, vad du skriver snällt om mig. Tack snälla!! Resten av bloggerskorna är välbekanta för mig, och jag håller med om vartenda ord. Jag passar dock på att föra utmaningen vidare, hoppas du inte blir besviken. Kram och ha en bra kväll!

2007-08-09 @ 18:48:58
URL: http://saravillfara.blogg.se
Postat av: Jenny

TACK snälla du för det fina du skriver om mitt hem och min blogg! Det värmer verkligen!Jag kommer vara glad i flera dagar för det här:) Jag har varit tagen en gång så jag vet inte om jag skriver igen men det kan hända :) Stor stor KRAM! :)

2007-08-09 @ 19:28:57
URL: http://jennyshemochharmoni.blogg.se
Postat av: Maria-Jag blommar

Det var två av dem som var nya för mig, ska kolla in dem...Tack frö tipsen!

2007-08-09 @ 20:01:19
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: solgudinna

Jag gillar också inredningsbloggar.

2007-08-09 @ 22:26:53
URL: http://solgudinna.blogg.se
Postat av: TiniTott

Jennica: Vad roligt att du hittat hit =)
Sara: Var så lite så =) *ler* Nejnej jag blir inte besviken ingen fara =) Detsamma till dig, kram!
Jenny: Varsågod =) Vad roligt! Åh har du det, jag var osäker. Du behöver inte göra den igen, ingen fara =) Helt frivilligt =)
Maria: Vad skojigt om du hittar några nya bloggar att kika in på.
Solgudinna: Ja visst är det roligt att surfa runt och titta hur andra har det och få tips =)

2007-08-10 @ 01:12:14
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Vildängel

Vilken skön bild :)

2007-08-10 @ 06:30:34
URL: http://vildangel.blogg.se
Postat av: TiniTott

Vildängel: Ja det tycker jag med, föll direkt när jag såg den. =)

2007-08-10 @ 10:12:06
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Isabelle

Man tackar för de superfina orden om mig och min blogg. Blir verkligen jätteglad! Det kan jag leva på ett bra tag. Tusen tack!!!

2007-08-14 @ 23:38:47
URL: http://fixaodona.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...