Deltävling 4

del4_2008
Då var den fjärde och sista deltävlingen i årets Melodifestival avgjord, och vidare till final går Charlotte Perelli och Linda Bengtzing. Jag är inte speciellt förvånad, de var dom två jag trodde skulle gå direkt. Gillade båda låtarna. Linda med sin typiska schlagerlåt, den är bra men ganska väntad. Charlottes låt tycker jag bara växer för varje gång jag hör den, riktigt bra. Jag höll även tummarna för Sibel och jag blev så glad när hon gick till andra chansen =) Gud vilken röst den tjejen har. Tycker hon skulle ha vunnit Idol när hon var med. Underbar ballad sjöng hon med. Hoppas hon slår ut E-type och Poodles i andra chansen. Nordman var oxå ett bra val till andra chansen tycker jag. Jag är helnöjd med kvällens deltävling, och tror även denna var den bästa av alla. Mest kvalitet av de fyra i en och samma deltävling iallafall. Min favorit i finalen är dock fortfarande Sanna Nielsen, hon har en grymt stark låt i år. Helnöjd är kvällen slutsats =) Och jag måste ju nämna Björn Gustafsson, helskön! Han blir bara bättre och bättre! Skrattade så tårarna flög här hemma =)


Bild: Eget collage med bilder från svt.se

Kommentarer
Postat av: Karin/Theas rum

Håller med i allt =)

2008-03-02 @ 18:26:29
URL: http://theasrum.blogg.se
Postat av: Helena/Bildbloggerian

Jag är ingen fan av schlagermusik, men kan tycka det är roligt att se spektaklet på teve :) Sibel blev jag dock helt tagen av igår, vilken stor röst från en sån liten kropp! Hoppas hon får komma till finalen sen!

2008-03-02 @ 18:31:20
URL: http://exponerat.blogspot.com
Postat av: Lisa

Björn skulle kunna vinna...hehe
jag tycker rongedal ska få ta hem allt.....

2008-03-02 @ 22:18:05
URL: http://www.lizaloop.blogg.se
Postat av: Johanna

Man blev inte förvånad över att de två gick till final, det var rätt väntat.

2008-03-03 @ 08:32:49
URL: http://inredning.webblogg.se
Postat av: Gaby

Hej, kan jag ta din kod som du har till din smällarupproret länk? skulle vilja sätta upp den på min blogg också om det är okej, vore snällt

2008-03-03 @ 17:51:54
URL: http://gabybaby.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...