Vilhelmina


Är ute på Inlandsbanan och far, eller ja en bit av den iallafall. Just nu befinner jag mig i Vilhelmina, vilket är slutdestination för mig denna gången. Kom igår förmiddag och åker tillbaka ner till Östersund i eftermiddag. Igår öste regnet ner så någon promenad och kolla runt blev det inte, men idag är det iallafall uppehåll. Så en liten tur runt blir det på eftermiddagen. Igår passade jag istället på att slappa i bubbelpoolen, vilket inte var helt fel det heller. En underbar utsikt hade man framför sig i poolen, likaså från hotellrummet. Samma som ni ser ovan. Nu ska jag slappa lite till på hotellrummet innan lunch, läsa lite och så. Sen blir det sightseeing på egen hand på eftermiddagen, innan tåget kommer och det bär neråt mot Östersund igen. Imorgon bär det sedan av vidare hemåt.

Ha en härlig helg alla!


Foto: TiniTotts mobil - Volgasjön Vilhelmina

Grattiskort


Ett par till kort har blivit ihoppysslade. Ett till min lilla extra brorsdotter samt ett till morfar som fyller 80 år i helgen. Ett par till är på G, är helt inne på att göra kort just nu =) I övrigt tycker jag mest att jag åker fram och tillbaka just nu, ena dagen här andra dagen där. Nu blir det en miniresa på ett par dagar, sen kalas för min bror och min morfar. Sen nästa vecka ska jag göra en tur längs Inlandsbanan. Sen lugnar det förhoppningsvis ner sig lite, så man hinner hämta andan. Vill bara få vara hemma och pyssla lite, känns som evigheter sen jag var hemma hos mig i lugn och ro haha.


Stämplar: Nalle från Forma Hantverk, Igelkott från Penny Black/Kortmakaren
Material: Panduro, Forma Hantverk, Prima

Bu eller bä?


I onsdags var jag iväg på loppis. Gjorde några små fynd, bland annat en lampa som jag föll totalt för. Vet inte varför jag föll för den dock, för jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag gillar den eller inte. Mest var det skärmen som tilltalade mig. Inte för att jag egentligen gillar rosa i min inredning, men jag kunde bara inte släppa tanken på den. Så eftersom den ändå bara kostade ca 50 kr fick den följa med mig hem. Nu står den på en liten hylla och väntar på att jag ska bestämma mig för om jag vill ha den eller inte, men det verkar vara ett omöjligt beslut =) Så vad tycker ni? Är den BU eller BÄ?


Foto: TiniTott

Skogspromenad


Som jag skrev igår var jag ut på en skogspromenad med vovven, och det var riktigt skönt. Det är ändå något speciellt att promenera i skogen. För någon vecka sedan var jag ute i skogen med en kompis som vanligtsvis bor i stan, och han fällde kommentaren att det var så härligt att vara i skogen igen och känna den speciella doften. Det tänkte jag på under promenaden igår. Det doftar verkligen underbart i skogen, fräscht och naturligt. Vilken härlig avkoppling det är att promenera där. Som vanligt går jag inte långt utan kameran numera, så jag tänkte ni skulle få följa med på promenaden.


Foto: TiniTott

Lite frånvarande.

Nu har det varit mycket en liten tid. Dels var jag borta som hundvakt en vecka, och fick inte så mycket bloggande gjort. Sen har jag jobbat lite och mitt i det blev jag sjuk. Har legat nerbäddad i förkylning i en vecka nu, men börjar så smått komma på benen igen. Innan jag blev nerbäddad var jag iväg på en konstresa som var mycket trevlig. Kommer att komma lite blogginlägg om det senare. Just nu sitter jag på lånad dator och har inte tillgång till vare sig mina foton eller mitt fotoprogram. Abstinens vad är det för nåt *skratt* Inga pysselsaker har jag i närheten heller. Det börjar allt klia i fingrarna efter en veckas frånvaro. Men det blir en hel del läsning istället. På de senaste veckorna har jag bland annat plöjt igenom Stieg Larssons trilogi Millenium, mycket mycket bra läsning. Och nu har ju OS tagit vid. Det blir en hel del tv-tittande om dagarna. Men med förkylning och regn utanför dörren känns det som att det är tillåtet =) Fast en lång promenad med vovven blev det iallafall idag, så skönt det var att komma ut lite igen, efter att ha varit inne i flera dagar i sängen. Men nu är det iallafall bra mycket bättre, och det ska förhoppningsvis komma lite mer livstecken ifrån mig framöver.

Vi höres, ha det toppenbra så länge därute! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...