Ordlös Onsdag

solnedgång


Fler bidrag från Ordlös Onsdag hittar du hos Nejma i Marocko.


Foto: Privat TiniTott - Solnedgång över fjället januari 2008

Tisdagstema - Ensam

Ny vecka, ny tisdag, nytt tisdagstema. Denna gången är temat Ensam. Det är mycket som egentligen kan symbolisera ensam och tankarna har cirkulerat. Till slut valde jag ändå en bild från i somras. Min farfar bor på finnmarken och strax där bredvid har min pappa tagit över en del mark och bla en friggebod är uppbyggd som fritidsställe. Men på tomten står fortfarande det gamla boningshuset kvar som tillhörde min farfars farfar. Det är fallfärdigt tyvärr, men det är otroligt intressant att gå runt och kika hur det har sett ut. Gamla tapeter sitter fortfarande kvar, det står någon stol här och där. Tittar man in genom köksfönstret ser man denna sko ståendes på en bänk. Alldeles ensam, som minner om en svunnen tid.

ensam


Foto: Privat TiniTott

Utflykt till Nipfjället

Orken och sinnet är inte på topp idag, så det är en dag för vila mest. Hade planerat lite inlägg för bloggen men de får vänta. Istället bjuder jag på lite bilder från en utflykt jag gjorde i augusti till Nipfjället i Idre. Underbara fjäll med orörd natur och magnifika utsikter. En av mina favoritutflykter faktiskt. Är ni i närheten någongång, åk upp och titta. Ni kommer inte att bli besvikna =)

nip_001
nip_002
Foto: Privat TiniTott - Nipfjället, Idre

Väggmålning - Sovrum?

Mina tankar om min lilla sovrums makeover fortsätter. Jag har blivit väldigt sugen på en väggmålning av något slag, och efter att ha kikat runt lite här och där har jag kommit fram till ett förslag. Jag hittade till webbbutiken Form and Function, som bla säljer självhäftande motiv från Vynil. Där hittade jag ett mönster som jag verkligen gillar, Jungle av Ich&Kar,och samtidigt kände jag igen det så väl. Tillslut slog det mig att det är ju Anna, som på sin föregående blogg Annas oklarheter och insikter, visade hur hon hade målat ett snarlikt motiv på sin hallvägg. Jag är alltså nu inne på att göra ett liknande motiv på en kortvägg i mitt sovrum. Har lekt kluddat lite i photoshop för att få ett hum om hur det skulle bli, och så här blev resultatet. Nu vill jag väldigt, väldigt gärna veta vad ni tycker? Är det för mycket? Ser det bra ut? Gör jag bort mig om jag målar det? Ja alla kommentarer, positiva som negativa är välkomna för att hjälpa mig skingra min beslutsångest =) Ber om ursäkt för bilden, mina talanger i photoshop är inte alltid de bästa ;) *ler*

malning_sovrum


Foto: Privat TiniTott - med redigering i photoshop CS2

Sandberg Tyg & Tapet

När jag var in och tittade hos Lazy afternoon Chez Lisen tidigare idag visade hon nyheterna Miki och Naomi från Sandbergs. Jag föll genast för en av dem, Yoko, och surfade in för att titta vidare. Hittade ganska snabbt ännu en favorit ur nya kollektionen, nämligen Ramona (den randiga). Tycker deras mönster är underbara.

sandbergs
Bild: Eget collage med bilder från sandbergab.se

Inspirationsbilder

Håller just nu på att läsa senaste numret av Allt i hemmet, nr 02/08. I ett av reportaget får man följa med in i det här hemmet. Jag föll direkt för de härliga färgerna och blev riktigt inspirerad. Måste bara spara ner dem så jag har dem kvar. Vilken sommarkänsla man fick =)
alltihemmet

Bild: hämtade från alltihemmet.se

Babell mini flyttar in

För någon vecka sedan lade jag in Babell miniÖnskelistan. Tanken på att det faktiskt finns en butik här i lilla fjällvärlden som har en del av Koziols sortiment slog mig inte då. När jag kom på det tog jag mig en liten tur dit och kikade, och vips Där stod det. Inte det svarta som jag allra helst ville ha, men en grön fanns det. Och eftersom jag har grönt och svart i mitt kök som accenter så funkar ju faktiskt det lika bra. En julklappspeng hjälpte och nu tronar lilla Babell hemma hos mig fylld med tomater, lime och avocado för tillfället. Perfekt förvaring =)


babellmini


Foto: Privat - TiniTott

Himmelskt skådespel

Stod i köket när jag ser hur några av grannarna står med kameran och fotar rätt upp i luften. Man kan ju inte bli annat än nyfiken så jag gick fram till fönstret och kikade uppåt. På himlen ser jag då ett underbart skådespel. Strax därpå står även jag ute på gården med kameran riktad mot himlen. Jag blir nyfiken på vad det är som skapar sådana underbara färger och skepnader i solnedgången, måste nog forska lite i saken tror jag. Det var ganska mörkt ute så bilderna blev inte så bra tyvärr, men jag tror ändå ni ser de underbara färgerna och mönstren. Den sista bilden visar hur samma skepnad såg ut ungefär 15 minuter senare. OBS! Ingen bildredigering har gjorts, det såg verkligen ut så här, har svårt att tro det själv till och med =)

Tillägg 080125: Efter att ha läst i tidningen idag så vet jag nu att detta fenomen kallas Pärlemormoln. Så här kan man läsa om det på nätet:

"Pärlemormolnen är mycket sällsynta. De består av ytterst små partiklar av vatten eller is och finns på 20-30 km höjd. För att de skall bildas måste temperaturen vara mycket låg, under -80 grader. Så låga temperaturer kan man hitta i stratosfären över polerna under vintern. Över sydpolen inträffar detta flera månader varje vinter, men över nordpolen är det bara i korta perioder som det är så kallt. Men när det väl blir en period med kallare än -80 grader kan tjocka lager moln bildas i stratosfären. När det dessutom blåser kraftigt skimrar molnen i färger av rosa, ljusgrönt och gulvitt när solens ljus sprids i dem. Man ser detta fenomen under soluppgång och solnedgång, dvs. då solen lyser underifrån. De har huvudsakligen observerats i Skottland och Skandinavien och de brukar framträda när en kallfront har passerat och luften är ren och klar i de lägre luftlagren. De karakteriseras av vackra pärlemorfärger, som framträder när solen gått ned vid marken, men fortfarande belyser molnen. Under senare tid har pärlemormoln blivit en viktig bricka för att upptäcka ozonhål. Det är nämligen så att ozonuttunningen går ca 100 gånger fortare när den här typen av stratosfäriska moln uppträder."


Informationen är hämtad från följande sidor:
http://www.smhi.se/kund_t/molnfragor.htm

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=11190&a=331664himmel_001

himmel_002

himmel_003


Foto: Privat TiniTott

Ordlös Onsdag

tulpan


Fler bidrag kan Du se hos Nejma i Marocko


Foto: Privat TiniTott - Tulpanens Inre

Välja färg på Banjo?

Ja alltså, jag har ju inte tänkt färga om honom, så alla djurrättsaktivister kan sitta stilla *hihi* =) Nej, jag ska göra en förstoring på ett foto av min "lilla" älskling och ha som tavla. Jag har valt foto, och sedan kommit fram till att jag vill ha bilden svart/vit. Men sen började jag fundera mer och mer på sepia istället för "bara" svart/vit. Och det är nu jag behöver Er hjälp =) Jag kan inte bestämma mig alls. Ramen det ska sitta i är svart med vit passepartout. Vad skulle ni välja? Svart/Vit eller Sepia?

Svart/Vit

svartvit


Sepia

sepia


Foto: Privat TiniTott - Banjo

Tisdagstema - Yta

Temat för veckans Tisdagstema är Yta. Min bild representerar en yta man ser på många ställen denna årstiden, nämligen isytan som täcker alla våra olika vattendrag. Tänk att is kan vara så vackert =)


yta


Foto: Privat TiniTott - Isyta

Garderobsutrensning

tradera

Idag tog jag mig i kragen och började rensa i garderoben. Nu åkte allt som jag tidigare tänkt att "jo men den här kan jag ju använda" eller "den här vill jag då absolut ha kvar". Såg framför mig hur garderoben skulle gapa tom efteråt haha. Jo det gjorde den ju säkert ;) Iallafall jag fick ihop en stor kasse fullpackad med kläder som ska gå på insamling och en hög som jag nu lagt ut på Tradera eftersom de fortfarande är väldigt fina, och flera även helt oanvända med prislappen kvar. Så ifall någon vill kika och kanske fynda något finns mina auktioner här.
(Kläderna är i storlekarna L/XL eller mellan 42 och 46.)


Foto: Privat TiniTott - Ett axplock av de kläder som finns ute på Tradera

Veckans Video: Rubb och stubb

Veckans video blir Martin Stenmarck med Rubb och Stubb. Denna är en unplugged version från Carin 21.30. Hans senaste skiva rullar varm hemma hos mig just nu, helt suverän!Goggles

Skidglasögon är väl egentligen det ordet jag använder, men ska man vara "inne" heter det tydligen Goggles *skratt* Förlorade mina skidglasögon för några år sedan och sen har det helt enkelt inte blivit av att införskaffa nya. Men i och med årets premiäråk i söndags som innebar diverse snöglopp in i ögonen beslutade jag mig för att det var dags att köpa ett par nya. Valet föll på dessa, ett par Scott Icon. Visserligen ser man ut som ett Ufo men å andra sidan gör ju alla det =) Fast dessa var det iallafall minst Ufovarning på av de jag provade.
 

scott_icon


Bild: från scottsports.com

Vackra vyer

Idag på förmiddagen var det backen som gällde. Solen gick upp över fjället och det var jättefint. Backarna var i stort sett perfekta och temperaturen helt lagom. Det blåste lite för mycket tyvärr, men det var det allt värt ändå. Mitt första åk för den här säsongen, men det kommer garanterat bli många fler. Längtar redan ut igen för att se dessa vyer framför mig. Naturen är så otroligt vacker och man kan inte annat än att njuta. Att sen första åket för säsongen även innebär ömmande muskler och kramp under fotsulorna i liften för att fötterna är ovana med pjäxor är en helt annan historia =)

fjället_001


fjället_002


Foto: Privat TiniTott - Fjällvyer

Stora Rensar dagen

rensa

Det är iallafall vad jag planerar att lördagen ska bli. Jag läser just nu igenom Karen Kingstons bok Rensa i röran med feng shui för andra gången, och den ger en otrolig inspiration. En hurts har rensats idag, imorgon bär det vidare. Planen är att garderoben ska få sig en omgång om jag orkar gräva mig in i den.

Har du mycket prylar som du egentligen skulle behöva rensa i och gå igenom, men saknar inspiration och ork att göra det? Då måste du läsa den här boken, man blir nästan så sugen att börja så man går upp ur sängen på kvällen *skratt* Jag rekommenderar den mycket varmt.


Foto: Privat TiniTott

Trevlig helg

tulpaner

Visst är det underbart med tulpaner, jag fullkomligt älskar dem. Tycker de sprider så härlig stämning. Så därför passar jag på att önska er alla en underbar helg med denna bukett. Hoppas ni inte blåser bort ni som drabbas av "stormen". Själv hoppas jag på en solig dag och lite skidåkning.

Kramar,

image226
Foto: Privat TiniTott

Önskelistan: Babell mini

babell

Ytterligare en sak till Önskelistan, nämligen våningsfatet Babell från Koziol. Skulle vara helt perfekt för förvaring av coctailtomater, lime mm i köket. Detta kommer från favoritsaker.se och kostar 129:-


Bild: Eget collage med bild från favoritsaker.se

Införskaffad!

Ordlös Onsdag

morgon


Foto: Privat TiniTott - Morgon i Fjällen

Vill du oxå vara med i Ordlös onsdag eller bara veta mer? Besök Nejma.

En söt liten krabat

Jag spinner vidare lite på föregående inlägg, för något jag gillar med vintern är fågelbordet. Eftersom jag bor i lägenhet får jag inte ha något eget (förbud för det iallafall där jag bor), så får jag hålla till godo med det mina föräldrar har när jag är dit och hälsar på. Det kan skänka en enorm ro att sitta där på bordskanten och titta på de små liven som flyger fram och tillbaka med frön och nötter. Men det är inte bara fåglar som besöker fågelbordet där hemma (och nej jag syftar inte på katten ;D), utan även denna underbart söta lilla krabat, ekorren, är en flitig besökare. Ibland har han/hon med sig en kompis eller till och med två. Kan sitta och titta på dem när de leker hur länge som helst.

ekorre

ekorre


Foto: Privat TiniTott

Tisdagstema - Tre

Nu var det ett bra tag sedan jag var med i Tisdagstema, så nu är det minsann dags att vara tillbaka igen tänkte jag. Mitt tema på Tre får vara tre olika besökare vid fågelbordet i vinter =)

tisdagstema_tre

Foto: Privat TiniTott

Gino i variation

Kände för att unna mig en liten efterrätt så här på en måndag, så jag gjorde mig en snabbvariant på Gino. Blandade ihop en fruktsallad av den frukt jag hade hemma, toppade med riven choklad och värmde på i micron. Mums =)

gino


Foto: Privat - TiniTott

Färginspiration för sovrum

Funderingarna pågår för fullt över hur jag vill ha det i mitt sovrum. Lapparna på min lilla inspirationstavla blir fler och fler. Just nu är det tankar om färgsättning som cirkulerar, det känns ju som det är en bra sak att börja med =) Mitt sovrum är tapetserat i blått, en ganska ljus nyans med lite silverblänk i. Den känns väldigt sval och mysig tycker jag. Att tapetsera om ingår inte i planerna, dels för att jag gillar tapeten jag har men även för att det inte är ekonomiskt genomförbart. Så grundbasen i det hela blir ju då blått. Jag har börjat med att lägga till svart/vitt, bla i hyllor och sänggavel, och det känns som att det temat får fortsätta. Men det känns ganska stelt och kalt med de färgerna, så jag har tänkt och tänkt på vad jag skulle lägga till. Det jag kommit fram till i dagsläget är färgerna lila och silver. Tror faktiskt att det kan bli ganska bra. Känslan blir lite svalt krispig tycker jag själv. Jag har satt ihop ett litet färginspirations kollage för att få en idé om hur det skulle funka ihop med varandra. Sakerna kommer från IKEA och Ellos.

Vad tycker ni? Välkomnar alla möjliga förslag och idéer. Fel färger? Rätt färger? Något annat som bör till? En matta har jag oxå med i kollaget, främst för att golvet är iskallt. Det är som att kliva upp på ren iskall betong om morgnarna, inte så roligt ;)

farg_sovrum

IKEA

Krämare väggspot 99:-

Pernilla tyg 59:-/m

Isig blockljus 25:-/st

Indira överkast 99:-
Felicia pläd 99:-
Felicia kudde 59:-
Hedda kudde 39:- 
Egeby matta (165*230) 629:-

Isig blockljusstake 89:-

Skimmer ljusstake (23-35 cm) 79-99:-
 

ELLOS


Silverblomma kuddfodral (2-pack) ord.pris: 99:- Just nu: 49:-

Isa sängkläder (6 delar) 259:-Bild: Eget collage med bilder från ikea.se, ellos.se
Färgkartor: Gjorda i Photoshop CS2 med bild från alcro.se

Vinterkrans

Igår kväll satte jag mig äntligen ner och gjorde min vinterkrans som jag hade tänkt göra till nyår. Blev lite senare men vad gör det =) Vinter är det ju fortfarande ett bra tag, iallafall här hos mig. Jag har använt mig av granris (vet ej vilken gran, men den är lite blågrön i färgen, ej blågran dock), mossa, cypresskvistar och lingonris. Jag har sedan bundit upp detta på en stomme av grov ståltråd. Så här blev resultatet:

vinterkrans


Foto: Privat TiniTott - Vinterkrans

Edit: Efter lite undersökning så har jag kommit fram till att granen är en silvergran.

Utmanad på sanningen del II

Jag har blivit utmanad av MissTiili och Fru A att skriva 7 st sanningar om mig. Fick samma utmaning i oktober såg jag när jag tittade tillbaka men jag ger mig på den igen. Svårt att komma på fler men jag försöker, någon kanske blir lika, men jag tror ni överlever det ;)

Regler:

Länka till den som utmanat dig.
Berätta 7 sanningar om dig själv.
Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

 7 sanningar om mej:

1. När jag var i 22 års åldern satt jag TIMMAR och chattade på IRC, fick många vänner och åkte bla på chattfester i Göteborg. Helt solokvist. Det var INTE likt mig i den åldern =) (att åka iväg själv till okända människor alltså)

2. Under högstadiet och gymnasiet var jag en inbiten hårdrockare med blekt hår och oftast iklädd turné tshirt av något slag. Missade inte en enda spelning med Metallica eller Guns N´ Roses under den här tiden. Är stolt över att jag lyckades vara på Nirvanas enda spelning i Sverige innan den tragiska händelsen med deras sångare Curt Cobain.

3. Kan vara otroligt slö ibland, särskilt vad gäller att packa upp saker. Har jag varit bortrest är det inte ovanligt att väskan står ouppackad i en vecka efter jag kommit hem.  

4.
 Jag är ordentligt trött på stöddiga turister som tror dom äger fjället bara för att de hyrt en stuga i 7 dagar. Även här gäller köer och hänsyn. OCH vi har faktiskt parkeringsplatser även på "landet".

5.
 Jag har varit elitsimmare i min ungdom i ca 8 år. Min största tävling var ungdoms-sm där vi deltog som lag.

6.
 Jag önskar jag hade en större mängd pengar så jag kunde utbilda mig till hundmassör. Det vill jag jobba med om jag fick välja.

7. En personlig sanning: Mitt egentliga namn är Christina

Eftersom denna utmaning redan gått runt till så många, och även verkar vara inne på andra varvet så väljer jag att inte skicka den vidare. Är det däremot någon som känner för att haka på, gör gärna det =) 
 

Veckans video: Maarja

Det finns så mycket bra musik därute i världen, och Youtube är perfekt när man kan spara ner sina favoriter och ha dem kvar på ett och samma ställe. Jag har samlat några här på bloggen tidigare, men nu har jag bestämt mig för att starta ett nytt tema: Veckans Video. En gång i veckan kommer jag att lägga ut en av mina favoriter här på bloggen. Först ut denna vecka blir en nyupptäckt (bortglömd) artist för mig. Estniska Maarja, som deltog i Melodifestivalen 2003 med låten He´s always on my mind. Grym låt när man väl börjar lyssna på den, men som jag knappt kommer ihåg från Melodifestivalen. Det blir så många bra låtar där så man lätt missar ett sånt här guldkorn. Tack Jimmy för påminnelsen! Och kolla in hennes kläder, riktigt riktigt snyggt tycker jag.


Snyggt med bokstäver

wall_letters

Det verkar bli populärt med bokstäver i inredningen allt mer, och särskilt till hösten. Surfade runt lite inne hos Living etc häromdagen för att titta in lite sovrumsinspiration när jag dök på den här bilden, där man använt bokstäver i olika former som vägg dekoration. Riktigt snyggt tycker jag.


Bild: från living etc

Vad tror ni?

fargkarta


Jag ska färga om mitt sofföverdrag har jag tänkt. Det börjar bli lite slitet i färgen och behöver nog en uppiffning. Jag har en Klippan soffa från IKEA, och tyvärr finns det inte någon klädsel som faller mig i smaken. Psykodeliska mönster i grönt eller rött är inget för mig direkt =) Jag skulle vilja ha en brungrå färg... precis jättelätt haha =) Vad tror ni om man skulle köpa brun och svart och sedan blanda dessa när man färgar? Typ 3 delar brun och 1 del svart? Tror ni att det skulle kunna fungera? Någon som har erfarenhet av att blanda textilfärg? Tacksam för alla tips =)


Bild: färgkarta från nitor.se

Önskelistan: Ekensberg

Dags att fylla på önskelistan lite tänkte jag. Något jag gått och sneglat på ett litet tag är matbordet Ekensberg från IKEA. Idag har jag ett i furu som är för två personer, sen är det två sidoskivor att hänga på så man kan sitta fyra. Men det passar inte längre in hemma hos mig. Men detta skulle mer än gärna få flytta in, och inte är det så himlans dyrt heller, 1195:- går det på.

ekensberg

Bild: hämtad från ikea

Införskaffat!

Shopping hos H&M

Satt och bläddrade lite löst i nya H&M katalogen när jag kollade söndagsfilmen ikväll. Oh så klädsugen jag blev. Inte för att jag har dåligt med kläder, men jag tror ni vet hur det där hänger ihop ;) Jag kunde bara inte låta bli att klicka hem några favoriter. Det fanns fler, men man måste ju dra en gräns någonstans. Kommer inte att behålla allt av det här heller, men jag måste bara få prova. Men tänk hur det är, man vill förnya sig men i slutändan blir det mesta svart iallafall. Förstår inte det där.. hihi =) Detta är iallafall vad som hamnade i korgen.

hm_2008


Bild: Eget collage med bilder från H&M

Korkplattor och tyg

anslagstavla

Det är precis vad mitt kvällspyssel bestod av idag. Två ihoplimmade korkplattor jag hittade i min pappas garage för ett tag sedan, ett gammalt loppistyg jag hittade i tyglådan, resårband, en hammare och en stiftmaskin. Vips hade jag slängt ihop en liten anslagstavla, eller inspirationstavla som den ska fungera som hos mig. Mitt "stora" projekt de närmsta månaderna har jag tänkt ska bli sovrummet. Jag blir inte riktigt nöjd därinne. Planen är en makeover med små medel eftersom pengar till något större saknas, men ändå få fram en mysig och trivsam stämning därinne. Mitt sovrum är egentligen ett förråd, så det är extremt litet och väldigt mörkt, inga fönster så långt ögat når. Det känns inte riktigt färdigt på något vis, och det är det som är tanken. Att det ska kännas färdigt alltså =)

Så på denna lilla inspirationstavla ska jag samla på mig sådant som inspirerar mig och försöka få ihop en inredning som kan tänkas passa. Inga förhastade beslut denna gången inte, inga impulsköp. Här ska planeras! (hihi) Känns som en rolig utmaning =)


Foto: Privat TiniTott - Inspirationstavla

Nyheter hos IKEA

Surfade in hos IKEA för att titta om det dykt upp några nyheter jag inte sett ännu, och ett par favoriter hittade jag genast. Vovvebilden är ju bara för söt, fast jag gör kanske en på min egen vovve istället. Men för det priset kan den gärna få finnas hos mig tills jag får den andra gjord. Lamporna är som små konstverk tycker jag, men svårt att välja vilken man vill ha. Ljusbrickan vet jag precis vart den ska vara =) Man måste ju ha några att variera mellan hihi. Andra som bloggat om denna lysande nyhet från IKEA är Vicke och Sannas lilla vrå.

ikea_jan08

KNUBBIG bordslampa liten 79:- stor 149:-
BILD hund 49:-
GRÄNUM ljusbricka 199:-


Bild: Eget collage med bilder från ikea.com

72 timmar har gått

Och nu ska prinsen vara färdig. Dock har jag hört att han antagligen kommer att skrumpna ihop om jag släpper ut honom, så jag antar att han får bo kvar i sitt lilla bo. Men visst blev han stor och stilig? Han var ju ganska liten från början. Han bor nu på hyllan ovanför min dator så jag kan titta på honom när jag sitter här och surfar runt.

prins_fardig
 


Foto: Privat TiniTott - Färdig odlad prins

Och han växer...

Vi har nu kommit till dag 3 i prinsens liv, och han fortsätter mycket riktigt att växa. Enligt instruktionen ska han byggas upp ytterligare ett dygn innan han är helt färdig. Fast jag vet inte om han kommer att bli så mycket större nu. Då får han nog inte plats ;)
prins_dag3

Foto: Privat TiniTott - Prinsens liv dag 3

Nyårsafton

Nyårsafton spenderade jag hos mina vänner Alex och Anna och några personer till. Kul att träffa nytt folk som man inte sett förut. Vi hade en mycket trevlig kväll med god mat och diverse spel. Killarna hade lite svårt att hålla fingrarna från fyrverkerierna så dom fick skjutas av i två omgångar. En lite tidigt med de små sakerna, och sen strax efter elva fyrades de större pjäserna av. Glad över att jag äntligen har en kamera som kan fota fyrverkerier. Med min förra hade det bara blivit ljuspunkter och mörker. Sen skålades tolvslaget in med god dricka och kramar. En lyckad kväll =)
fyrverkeri
Foto: Privat TiniTott - Fyrverkeri

Dag 2 i prinsens liv

Han växer! Men av någon anledning har han börjat luta väldigt misstänk, kan han försöka ta sig ut? Han ser även lite sliten ut, som att han vittrar sönder lite. Kanske lite tidigt för det innan han är fullvuxen? Ja jag hoppas han reser sig under uppväxten för han ska ju ändå växa ett par dagar till. Meningen är att han ska bli lika stor som sitt hus =)

prins_dag2


Foto: Privat TiniTott - Prinsens andra dag

En prins i julklapp

Tro det eller ej, men jag fick en PRINS i julklapp =) Inte alla som har den lyckan *skrattar* Det var av min kära kompis J. som jag fick den, tänk så omtänksamt. Det enda jag behöver göra är att vattna honom så är han klar om ca 72 timmar. Det är väl inte så mycket begärt för en äkta prins? Nej jag tycker inte heller det =)

Tänkte ni skulle få följa med på hans färd från groda till äkta prins. Idag har steg ett utförts, han är vattnad och grodan är förvandlad till prins. Gick rätt snabbt faktiskt =) Nu ska han bara växa sig stor...
prins
Foto: Privat TiniTott - Prins under uppväxt Dag 1

Årskrönika 2007

Har suttit och gjort en tillbakablick i bloggen över 2007, vad har jag egentligen haft för mig? Har jag gjort något kul och i så fall vad? Resultatet jag fick fram blir:

årskrönika
januari
februari
mars
april
maj
juni
juli
augusti
september
oktober
november
december
gottnytt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...