Deltävling 3


Den tredje deltävlingen har nu varit, och inlägget sent som vanligt ;) Tiden räcker inte riktigt till känner jag. Så vad finns att säga om denna deltävlingen? E.M.D var väl ganska självklara att gå till final, och jag tycker låten är helt okej. En refräng som sätter sig i huvudet, som de flesta av deras låtar. Molly sjunger suveränt, och även om låten var väldigt fin så tycker jag den är lite för svag för att ha någon chans i tävlingen. BWO hade jag inte så stora förhoppningar på, trodde även denna låt skulle låta exakt som de övriga de har haft med. Men jag blev faktiskt glatt överraskad måste jag säga, jag gillade verkligen låten. Övriga har jag inte så mycket att säga om, internationella juryn har ännu en gång vimlat iväg till jag vet inte vad. Varför skulle vi skicka en låt på grekiska från Sverige?? Tycker inte den hade något att göra i en av våra deltävlingar. Vill dom sjunga på grekiska får dom väl skicka bidraget dit istället. Precis som vi skulle anmäla oss till Tysklands uttagning och sen sjunga på svenska... galet. Summa summarum, finalbidragen helt okej, BWO till andra chansen absolut, men den andra Rigo?? nej definitivt ett stort NEJ. Jag väntar fortfarande på den där låten som känns WOW, det här är en vinnare. Jag hoppas att den kommer ikväll =)Kollage: TiniTott

300: Trappor (9 av 365)


På en liten lunchpromenad förra helgen fanns plötsligt denna trappa framför mig.

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott

Melodifestivalen 2009: II


Inlägget för deltävling två blev tyvärr ganska så sent, mycket beroende på att jag legat sjuk hela veckan. Men jag tänkte iallafall få ut det innan det är dags för nästa =) Tyckte inte denna del hade så mycket att bjuda på dessvärre. Amy Diamond har ju alltid poppiga, glada låtar och jag tycker den är helt okej. Hade dock hellre sett henne direkt till finalen än pudelrockarna. H.E.A.T vet jag inte riktigt vad jag ska säga om, att den inte platsar i melodifestivalen är ju uppenbart, men som gammal hårdrockare måste jag ändå medge att jag gillar låten. Fast fel forum som sagt. Lili & Susie hade jag lite förväntningar på, och jag tycker nog att de lyckades ganska bra. Låten är godkänd, och andra chansen var de värda. Sen Måns... allas vår gulliga Måns, finns det så mycket mer att säga? =) Gillar hans låt absolut och raka vägen till finalen var den enda. Cookies & Beans hade en bra låt med, fast jag lyssnar hellre på den utanför Melodifestivalen. I grund och botten behövs det en viss typ av låt för att passa in i den här tävlingen, när det sen väl kommer till kritan. Måste ju även nämna Markoolio, hans parodi på Rysslands vinnarbidrag från ifjol fick mig allt att dra på smilbanden. Summa summarum, Måns och Amy bäst den här gången, och ett plus i kanten till Lili & Susie.


Kollage: TiniTott

113: Frusen (8 av 365)


Ytterligare ca 2 dm snö har kommit den här helgen, och det mesta utomhus fortsätter att vara fruset. Precis som denna lilla kvist som tappert hänger kvar tills vårsolen kommer.

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott

Melodifestivalen 2009


Då var vi igång igen, Melodifestivalen 2009 har startat. Röstningen var ju lite omständig, vet inte om den nya varianten gör så stor skillnad egentligen. Förutom att dra in lite mer pengar till SVT, fast det kan de ju behöva om de ska betala för Petra Mehdes alla kreationer *fniss*. Kvällens bidrag kanske inte var de bästa vi kommer att få se under lördagarna framöver, men några fanns det som satt sig. Jag är helnöjd med att Alcazar gick vidare, absolut bäst bland kvällens bidrag. Emilia är godkänd, men sjöng lite väl falskt för min smak ikväll, men låten är bra. Förvånad över att Marie Serneholt inte ens kom till andra chansen, låten blir bättre och bättre ju mer man lyssnar. Hon hade iallafall kvällens snyggaste klänning, superläcker tycker jag =) Funderar på om jag ens ska nämna ruggUgglan. Jag klarar bara inte av den människan och det är allt jag har att säga. Tvångströja någon vecka kanske skulle hjälpa mot allt spret? Den nya internationella juryn.. ja vad ska jag säga om den. Det räckte tydligen med ett program för att visa att deras kunskap inte är något vi ska räkna med framöver. Gissar att de såg sin chans för sina egna länder att vinna om vi skulle skicka ruggUgglan till Moskva. SummaSummarum, definitivt JA på Alcazar, ett OK på Emilia, Vad hände? med Marie Serneholt, och GUD hjälpe mig för bidraget till andra chansen.Kollage: TiniTott

30: Låda (7 av 365)


Passade på att fota lite när jag satt i vår incheckningskur på jobbet idag, tänkte att kanske är det något som passar in på lämpligt tema. Och visst! Våran nyckellåda passar ju perfekt på temat Låda. Här lägger vi alla nycklar som inte har hämtats innan stängning, och det är även här gästerna lämnar sina nycklar när de åker hem. Ja, några av dom iallafall =)

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott

311: Färsk (6 av 365)


Något jag älskar är färsk ananas, det är så gudomligt gott. Kunde inte låta bli att inköpa denna lilla söta mini ananas när jag var och handlade häromdagen.

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott

Tävling


Hos Vit Design kan du nu vara med och tävla om denna snygga hängare från Maze.

Mumsigt till kvällen


Fick sådan lust att göra fruktsallad när jag var och handlade idag, så jag passade på att köpa på mig lite godsaker. I kvällens blandning blev det; äpple, päron, banan, blodapelsin, vindruvor och passionsfrukt. Tänkte även ha i lite av den söta miniananasen jag hittade, men beslöt tillsist för att spara den en liten stund till =)


Foto: TiniTott

Tisdagstema - Mjuk


Tisdagstemat denna vecka är Mjuk. Tänkte först fota något på min lilla promenad ner på byn idag, men det var riktigt kallt med våra -15 så att hitta något mjukt föll bort. Allt syntes hårt och kallt när jag tittade på det haha =) Men... här hemma finns mjuka saker. Jag har en förkärlek för mjukdjur det måste jag erkänna, och här och var sitter det en liten krabat och lyser upp. Denna är en av dom, och han sitter och kikar från en av hyllorna. Visst är han söt? =)


Foto: TiniTott

Fototriss: Så här ser det ut där jag är idag


Dagens fototriss har temat: Så här ser det ut där jag är idag. Eftersom omständigheterna gör att jag spenderar dagen hemma inomhus, är mina foton även därefter. Det är helt enkelt utsikten utanför min lägenhet samt soffan där jag spenderat mestadelen av dagen.Foto: TiniTott

När man minst anar det...


är olyckan framme. Bilden visar mitt senaste "åk".  Helgen har varit skön och jag har fått lite tid med pojkvännen. Alldeles för lite tid i och för sig, men vi får ta igen det vid annat tillfälle. Tiden försvann väldigt fort när jag i fredags blev påkörd bakifrån vid ett trafikljus. Jag stod still, bilen flög in i mig och jag flög in i bilen framför. Vilket medförde skrynklig bil, spräckt kylare, bärgare, akutbesök, en j***la massa pappersarbete, en smärtsam nacke, yrsel, sjukskrivning från jobbet samt ytterligare läkarbesök för röntgen mm. Tack Gud för de underbara vänner man har som ställt upp och hämtat mig, följt med till akuten och skjutsat mig dit jag behövde. Vad skulle jag göra utan er? =) Ni är guld värda bara så ni vet och jag älskar Er!
 
Summa summarum, så är jag i grund och botten ok. Inga större skador tack och lov. Nacken mår inte bra, och det är bara att hålla tummarna att det är övergående så det inte blir något bestående av det hela. Imorgon blir det röntgen besök på lasarettet och sen hoppas jag att jag är i form för jobbet igen på tisdag. Det gör en lite lätt förgrymmad att missa arbetstimmar pga något man inte själv är orsak till. Men vad ska man göra =) Nu väntar jag bara på samtal från verkstan att lilla vanliga bilen inte är så skadad som den ser ut, och att försäkringsbolaget tycker det är värt att laga den.

Hoppas verkligen Ni andra har haft en mycket bättre helg ;)


Foto: TiniTott

233: Rosa (5 av 365)


Något bland det vackraste jag vet här där jag bor, är när solen går ner över fjället på kvällen och himlen blir alldeles rosa. Denna synen är vad som mötte mig alldeles precis när jag var ut.


Foto: TiniTott

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...