Tapetval

Fy vad med saker man samlat på sig. Jag packar, packar och packar, men det är ju hur mycket kvar som helst ändå. Tänk om någon kunde komma och göra det åt en *fniss*, och gratis dessutom. Om det inte var för alla dessa småsaker överallt, dom är värst. Ljuslyktor tex, hade ingen aning om att jag hade så många. Nu går en hel del till insamling, vad ska jag ha dem till? Känner ju mig själv dessutom, så jag vet ju att det kommer att dyka upp nya framöver hihi.

Tapetvalen är gjorda, målaren har varit i min lägenhet ca en vecka. Vet att han målat, jag hoppas att även tapeterna är gjorda, fast jag har ingen aning. Ska antagligen åka ner och kika imorrn eller på torsdag. Han var klar nu iallafall. Borde inte bara målat i fem dagar, så mycket att måla är det inte. Håller alla tummar jag har =) Nedan kan ni se de tapetval jag gjorde. Den i köket är ganska ljus, så det kan vara lite svårt att se mönstret i den. Det är en typ av stjärnor i vitt iallafall =)
Eget kollage med bilder från borastapeter.se samt ecotapeter.se

Malta: Utsikter

Var man än tittade så var utsikten underbar på Malta. Efter en natt i ett litet, ihopklämt rum med fönster ner i något som såg ut som ett gammalt hisschakt, samt en fläkt som hängde halvt löst från taket och skrek som en stucken gris, uppgraderade vi oss till ett rum med havsutsikt. Mycket större och utan livshotande fläkt samt med balkong och underbar utsikt, helt klart värt varje öre vi betalade extra för resten av veckan. Bilderna nedan är på hotellet samt utsikten därifrån, och över strandpromenaden utanför. Våran balkong är den lilla gluggen högst upp till höger på det blåa hotellet.

hotellet

utsikt från balkongen

utsikt från balkongen

solnedgång från balkongen

strandpromenaden


Foto: TiniTott - Hotellutsikt samt strandpromenaden

Malta: Resan

Hemma igen efter en helt underbar vistelse på Malta. Varmt i luften, sköna havsfläktar, någorlunda varmt vatten som var underbart att bada i och massor av upplevelser. Just nu pågår flyttpackning, tapetval mm så tiden räcker inte helt till känns det som. Far mest hit och dit hela tiden. Men jag ska iallafall försöka bjuda er på lite Malta bilder. Jag börjar med flygresan dit. Alla bilder är tagna från planet, därav att kvaliteten kan vara lite si och så. Det var riktigt maffigt att flyga över Alperna och se bergmassiven där nere. De två sista bilderna är när vi kommer in över Malta.Foto: TiniTott - flygbilder på väg till Malta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...