310: Solnedgång (20 av 365)


En underbar solnedgång vid stugan på Finnmarken i maj. Med denna bild vill jag även önska alla en härlig fortsättning på helgen och en fortsatt trevlig vecka. Själv lämnar jag landet imorgon söndag för en vecka på Malta.

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott

Eurovision 2009


Helt rätt vinnare! Man blir bara så glad av den här låten =)

71: Kurvig (19 av 365)


Vid min senaste tripp till Örebro blev det lite utflykter, bland annat till Naturens Hus. På en promenad där gick vi över denna kurviga bro.

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott

102: Skimra (18 av 365)


Andhannen är riktigt vacker tycker jag, och hans huvud är riktigt skimrande i sin blågröna färg. Tycker han passar perfekt till detta tema.

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott

Avslöjandet


Eftersom det börjar närma sig mer och mer tänkte jag att det börjar bli dags att avslöja den stora nyheten. Jag har bestämt mig för att lämna fjällvärlden bakom mig och flytta söderut. Den 1 juni får jag ny lägenhet, i ny stad. Själva flytten kommer dock att ske lite senare, antagligen någongång i mitten eller slutet av juni. Den nya bostadsorten kommer att bli Örebro. Ska bli helt superduperkul rent ut sagt =) Alltså kommer det så småningom att börja dyka upp lite mer inlägg om hur min nya lägenhet inreds. Har starka planer på att tapetsera om, iallafall i vardagsrummet till att börja med, och jag lovar att ni ska få följa med på resan. Känns riktigt spännande... Återstår bara en hel del packande först, vilket är mindre kul. Men denna gång blir det en rejäl utrensning på vad som stoppas ner i kartongerna. Det som inte slängs åker vidare till Erikshjälpen.


Foto: TiniTott - Örebro Slott

Födelsedag och loppisbesök

Har varit hemma hos föräldrarna några dagar, bara tagit det lugnt och gosat med vovven =) Min mamma fyllde 60 i helgen så vi firade henne oxå såklart. Igår hann jag även med ett besök på en av favvoloppisarna, Erikshjälpen. Brukar alltid göra fina fynd där. Såg lite saker som intresset vaknade för, men pga framstående projekt så fick det vara för den här gången. Fast dessa kunde jag bara inte motstå. Två stycken fat, Gefyr, designade av Stig Lindberg för Gustavsberg. Tycker dom är helt underbara =) Funderar starkt på att börja samla den servisen...Foto: TiniTott

Tisdagstema: Flytta


När jag såg dagens tisdagstema hade jag först ett självklart val, något som jag legat och hållt på lite. Men det får nog vänta några dagar till tror jag. Istället blir det nytagna foton för kvällen, på de vattenmassor som flyttar sig fram med väldans fart just nu. Snösmältningen från fjällen är i full gång och vatten finns det väldigt mycket av för närvarande. Översvämningar både här och där. Dessa bilder är tagna vid en kraftstation alldeles efter dammluckorna, och det är en härlig syn när vattnet forsar fram.


Foto: TiniTott

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...