Födelsedagskort


Idag knåpade jag ihop ett kort till Hampus födelsedag. Försökte göra lite samma tema som lådan han ska få i present =)

Ladies Night 2009

I fredags var jag på årets upplaga av Ladies Night, och lika suveränt som vanligt. Nytt för i år var att man övergett Skaldjursplatån och infört varmrätt istället. Lite osäker på den dock. Det var hur gott som helst, inget fel där, men skaldjursplatån var roligare. Inte nåt man äter lika ofta. Men i övrigt bjöds det på en helt suverän kväll med många glada skratt, mycket bra musik och mycket för ögat ;) Årets tre hunkar var Martin Stenmarck, Andreas Johnson och Micke Tornving med extra krydda av Magnus Samuelsson, världens starkaste man. Fast denna kvällen bjöd han mer på sina erfarenheter från Let´s Dance.
Foto: TiniTott

Uppiffad blogg med nystart

Låter rubriken lockande? Måste nog göra er besvikna ;) (hihi) Jag har inte hittat någon ny, fräsch, cool blogg som jag tänkte tipsa om. Det är helt enkelt jag som har piffat upp och väckt till liv min gamla pysselblogg. Självklart kommer mycket pyssel fortsätta att läggas ut på den här bloggen, men den andra kommer att innehålla ganska mycket scrapping. Känner att det blir ganska mycket på den fronten, och att jag inte vill överösa den här bloggen med det. Så jag skakade liv i den gamla helt enkelt. Har faktiskt en gamla fotoblogg liggandes oxå, men jag tror den får vänta ett tag. Får nog fullt sjå med två tror jag haha =) Känner ni för att ta er en kik, så varsågoda. Än har det inte kommit så mycket nytt, men det kommer allt eftersom. Adressen har ni här: tinalinn.blogg.se


Pysselresultat


Resultatet av pysslet blev en box som ska innehålla en present till min brorson som snart fyller 2. Vad den ska fyllas med kan ni nog se av mönstren på papperen samt vad som står på boxen; precis Bilar. Han älskar små bilar av alla de slag, och jag har fyndat en bunt samt köpt lite nya, som jag ska fylla boxen med åt honom. Tror och hoppas att det kommer att bli uppskattat.


Foto: TiniTott

Papperspyssel


Idag har jag knåpat med lite papperspyssel. Ska bli en present till min lilla brorsson som fyller 2 år den sista oktober. Lådan kommer att bli dekorerad på olika vis, samt innehålla något som ligger väldigt högt i kurs just nu =)


Foto: TiniTott - material från Panduro

Fototriss: InspirationskällaNu är det väl dags att vara med på fototriss igen. Var hur länge sen som helst. Veckans tema är: Inspirationskälla. Det finns mycket som inspirerar mig, men det jag såg framför mig idag är Internet och alla bloggar där jag finner massvis med inspiration, Pandurokatalogen ger mig just nu mycket inspiration till olika ideér samt den största inspirationskällan Naturen och dess härliga färger.


Foto: TiniTott

Tovning


Var på Panduro häromdagen och hittade världens sötaste isbjörnar. Det var ett tovningskit, och jag har aldrig tovat förut, men oj så skoj det är =) Två stycken har blivit klara hittills, visst är dom söta?


Foto: TiniTott

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...