Småtofflor

små stickade tofflor


Idag blev jag faster för andra gången, till en liten Elina =) Grattis Chrille och Bella! För ett par veckor sedan frågade Bella mig om jag kunde sticka några småtofflor som hon hade hittat beskrivning på. Såg ut att vara jätteenkla så jag tog mig an uppdraget. Jag har nu gjort 5 stycken lagom till hemkomsten av den lilla. De var superlätta att sticka och sen hittade jag så roliga knappar i garnbutiken så jag har haft riktigt roligt =) Var länge sedan jag pysslade med något, så det var kul att göra något med händerna igen. Visst är dom söta? Jag hoppas de kommer att passa bra på de små fossingarna =)


Foto: TiniTott

347: Vägledare (8 av 365)

Långe Jan Öland


Mina två semesterveckor under mitt studieår är avklarade. En av dessa tillbringade jag på Öland, hur härligt som  helst. Ett litet kollage därifrån kommer senare =) Något som finns på Öland är Långe Jan, fyren som är en vägledare för alla skepp därute. Det var en underbar natur på ölands södra udde där Jan står. Den skiljde sig markant från naturen längre upp på ön.

Fler bidrag i fotoutmaningen 365 foton 2010 kan du se här.


Foto: TiniTott

130: Juli (7 av 365)

vansbrosimningen 2010


Denna bild är Juli för mig =) För i juli varje år bär det av till hembygden för att simma Vansbrosimningen. Det får bara inte missas. I år var det mitt sjunde sim, och jag erhöll då Älvarnas Blå Band *ler* Hädanefter är jag Guldsimmare, bara en sån sak ;)

Fler bidrag i fotoutmaningen 365 foton 2010 kan du se här.


Foto: TiniTotts pappa Gunnar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...