Årets julkort del I

Årets två första julkort är klara:


Kort, papper och band från panduro

Scrappat fotoalbum


Med förhoppning om att vissa personer inte har hittat min blogg så visar jag upp en av mina julklappar i år. Ett scrappat fotoalbum över våran Miamiresa i vintras. Som ett litet minne man kan bläddra i ibland. Jag hoppas det blir uppskattat av de personer som får ett varsitt =)


Foto: TiniTott

Listan julen 2010Årets jul-lista är klar =) Nu är det bara att köra på och bocka av allt eftersom tiden går, hoppas jag *ler* Känns iallafall som att allt är färdigplanerat i stort sett, så man inte behöver stressa fram till jul. Kan ju vara trevligt att njuta lite emellanåt oxå =) Har lite julklappsplanering kvar, men annars har jag nog det mesta på banan.


101122: Mössan stickad och scrapalbumen färdiga
101214: Saffransbullar bakade, biscotti bakade, julkort färdiga

Bara en liten test...

Följ min blogg med bloglovin

Planering påbörjad

Vet ni? Julen närmar sig med stormsteg. Jo det är faktiskt sant =) Merparten av mina julklappar är faktiskt fixade, det tog en resa till Ullared hand om haha. Men det finns vissa kvar. Men min planering är i full gång vad gäller allt. Och som jag började med ifjol fortsätter jag, en månadsplanering fram till jul. Annars är jag duktig att stå med allt de sista veckorna och slita som ett litet djur, men med hjälp av min lilla planering ska det förhoppningsvis bli lite lugnare och mer tid för julmys ju närmare vi kommer. Så här ser november ut i dagsläget:
Bild hämtad från blankettbanken.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...