Nytt från IKEA


En av IKEA Familys nyheter i höst är ett skrivbordssortiment med bla tejphållare, pennor, block mm. Har redan hittat några favoriter som fått följa med hem. Några saker har inte kommit till mitt IKEA varuhus ännu, men jag hoppas dom gör det snart, som tex de söta pappersklämmorna.

Pappersklämmor
Album
Färgpennor
Anteckningsblock
Tejphållare
Spiralblock


Bild: Eget collage från ikea.com/se

Söta ugglor


Hittade dessa underbart, söta ugglor hos Bluebox när jag surfade igenom. Den stora innehåller handkräm, kostar 69 kr och den lilla innehåller läppglans, kostar 35 kr. Finns i flera olika färger och dofter. Måste bara ha dessa! =)


Bild från bluebox.se

Tisdagstema: Text

Har varit borta från bloggen alldeles för länge, och från Tisdagstema ännu längre. Nu ska jag försöka ta nya tag, och det gör jag med dagens Tisdagstema som är Text.


I min farfars farfars gamla hus hittade jag denna lilla tapetrest som hängde kvar på väggen. Den meddelar att man har giftfria Tapeter och Bårder och även firmans omsättning mellan åren 1888-1891. Lite häftigt tycker jag. Och med tanke på att man marknadsför sig med giftfria tapeter blir man ju lite intresserad av vad tapeterna var tillverkade av innan :S


Foto: TiniTott

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...