1:a advent


Mitt 1:a advents inlägg kommer tyvärr en dag sent pga akutbesök, men nu är det här iallafall. Är hos mina föräldrar och det har inte blivit så mycket pynt, men ljusstaken fixade jag till iallafall =)


Foto: TiniTott

Jul på IKEA

Jul på IKEAJust nu finns det massor av fina saker till både jul och vinter på IKEA. Jag har plockat ut en del av dem jag gillade mest i mitt collage ovan. Kanske blir det en liten tur dit snart igen. 

DOFTA potpurri i påse  19 kr
TRIPP burk med lock, 3 st  69 kr
YRSNÖ doftljus i glas  19 kr
IDGRAN gästhandduk  39 kr/2st
YRSNÖ kruka  19/29 kr
YRSNÖ dekoration hjärta i filt  24 kr/4st
STRÅLA dekoration ängel  49 kr
OMBYTLIG mugg  15 kr
IDGRAN julstrumpa  29 kr
YRSNÖ blockljus  29 kr
STRÅLA dekorationsbelysning skog  199 kr
ROTERA lykta för blockljus  149 kr
STRÅLA bordsdekoration  29 kr
SNÖBOLL glas  9 kr
IDGRAN kudde  129 kr
Bild: Eget collage med bilder från IKEA

Torsdagstema - I like: #16Bilden är tagen på en kursgård som tillhör Svenska Kyrkan. Hit har jag varit på tyst retreat 2 ggr, den senaste förra helgen. En helg med tystnad och eftertanke. Det är en speciell miljö och stämning här som skänker ett lugn och en ro jag inte känt på länge. Här kan jag slappna av helt och hitta tillbaka till mig litegrann. Bilden hjälper mig att få dessa känslor även på hemmaplan.

Fler bidrag hittar du här.

Foto: TiniTott

Årets julplanering klarDå börjar det åter igen närma sig juletider. Härligt =) Men som vanligt en massa som ska fixas, så planeringen har dokumenterats även detta år. Annars tappar jag kollen totalt haha =)


Almanacksbild från blankettbanken.se

Tisdagstema: SkarvFrosten förskönar många saker, bland annat löv. Tycker de blir så  vackra med den frostiga kanten. Sen upptäckte jag att löven har ju faktiskt oxå en typ av skarv. Skarv som är temat för tisdagstema denna veckan.

Fler bidrag till Tisdagstema hittar Ni här.


Foto: TiniTott

Tisdagstema: GammaldagsJag är barnsligt förtjust i gammaldags plåtburkar, och håller alltid ögonen öppna för nya fynd. Denna är dock inte min, utan står hemma hos Tomten på Tomteland i Mora. Pralinerna är borta, men istället är den fylld av några av alla de nappar som årligen skickas till Tomten.

Fler bidrag till Tisdagstema hittar du här.


Foto: TiniTott

En ny liten älsklingFår jag presentera Zakk. En snart 3 månader gammal valp som är en blandning av jämthund och smålandsstövare. När han var 8 veckor flyttade han hem till mig. Han är lika gosig som han är busig. Ena stunden ska han sova bredvid på kudden och nästa så springer han allt vad han kan genom huset med mattes sko i munnen. Ibland är det inte en sko utan mattes mobiltelefon. Eller en diskhandske. Silvertejpen är kul oxå. Eller något annat roligt som han lyckats knycka till sig vid ett litet obevakat tillfälle. Han älskar pipisar, bollar, en stor blå pipande ödla och att ha dragkamp. Att dragkampen innefattar mattes favoritjeans spelar ingen som helst roll. Jag plockar med mig precis allt hem från skogen, pinnar, kottar, grenar, mossa...

Saknaden efter Banjo är fortfarande otroligt stor. Men det hjälper mycket att känna en liten gosig valpnos komma och snusa på mig och krypa intill på kudden =)


Foto: TiniTott

Döskalle kuddar till 8-åringen

Ännu ett par kuddar färdiga, denna gång med svarta toner och döskallar =)


Foto: TiniTott

Rosa kuddar


Nästa par av kuddar, denna gången i en rosa ton =)


Foto: TiniTott

Kuddar i massorPysselsuget har tagit fart igen, vilket känns mycket kul =) Hjälper väl oxå att julen närmar sig. Just nu har jag fastnat på kuddar i en form av lapptäcksmönster. De första ut är dessa gröna ovan, men de blir även i fler färger, bla i rosa och i julens färger. Klippte in en bild på en av knapparna, tycker dom är så härliga.


Foto: TiniTott

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...