Trött voffsing

 
 
Det är jobbigt att plocka svamp :D Särskilt när man är helvild i skogen och konstant skuttar fram och klättrar som en liten bergsget. Efter att ha skuttat upp och ner i backarna i skogen i full fart gick Zakk raka vägen upp i soffan när vi kom hem och slocknade som en sten =)
 

 Foto: TinaM - mobil (instagram)

Mera pyssel

Tiden bara flyger iväg, och jag är sååå dålig på att uppdatera bloggen. Istället blir det instagram jag lever på känner jag, så enkelt att bara klicka iväg en bild med en liten kommentar =) Men hur som helst, det har blivit en massa mer pyssel på sistone. Eftersom jag tillbringar tre dagar i veckan på en textil- och målarverkstad så är det ju liksom lite lätt hänt :D Som jag skrivit förut har jag ju trillat dit på att arbeta med jeanstyg. Har visat mina grytlappar, lovat bild på kjolen (som jag glömt att fota) och nu har det även blivit ett par väskor. Tänkte visa upp en av dem idag.
 
 
 
 
Har återanvänt gamla jeans och sytt ihop bitar av dessa, sen även sytt dit lite retrotyg. Fodrade insidan och sydde dit en liten ficka. Även handtagen blev fodrade med retrotyget. Bara älskar den gula färgen =)
 

 Foto: TinaM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...