skogens guld

MMS

skogens guld


Vilhelmina

MMS

Vilhelmina


Vilhelmina

MMS

Test


Jag är BÄST!!!

king

bil

Bild040.jpg
bil

bilstereo

Bild060.jpg
bilstereo

dvd

Bild059.jpg
dvd

Cd

Bild054.jpg
Cd

Solen lyser.

Man kan inte bli på annat än bra humör när solen strålar tycker jag. Nu sitter jag visserligen framför datorn en liten stund, men alldeles strax ska jag ta min kopp te och gå ut och sätta mig  och njuta av solen ute på min lilla uteplats.

altan

Inlandsbanan 100 år

inlandsbanan

I år fyller Inlandsbanan 100 år! *hurra hurra hurra* Detta firas bland annat med ett kalaståg som går från Kristinehamn till Gällivare under denna vecka samt nästa. Basen för Inlandsbanan är Östersund och på lördag har man där storkalas. Inlandsbanan går genom min hemby, Vansbro, och har alltid legat mig kärt om hjärtat. Och än mer efter min sommar som guide på sträckan Filipstad - Mora - Östersund. Pga annan familjemedlem som oxå är engagerad på en viss post, så kommer jag på fredag kväll anlända i Östersund för att vara med och fira. På lördag kväll kan man bland annat sitta i publiken på en liveföreställning av "På spåret" med Ingvar Oldsberg. Kalaset pågår från kl. 11 till sena natten med diverse artister och andra upptåg. Bland annat kan man åka gratis Ångtåg till Jamtli, eller varför inte rälsbuss och besöka lokstallarna? Jag kommer nog att göra det mesta tror jag. Hela programmet för kalaset hittar ni på hemsidan.

Har någon ännu inte bestämt semesterplanerna, rekommenderar jag varmt en tur på Inlandsbanan. Man kommer direkt ut i vår underbara natur och det är otroliga upplevelser längs med hela banan.Vill ni läsa mer om Inlandsbanan och dess resor kan ni göra det på följande länkar:

Inlandsbanan AB
Grand Nordic Travel

Skulle någon mer av er kära bloggare uppehålla er i Östersund i helgen, HÖR av er! Jag kollar bloggen, och mailen, iallafall till fredag lunch. En liten fikadate kunde ju vara skoj =) Om inte annat så vet ni iallafall varför det är tyst på bloggen under helgen =)


Bild: Eget collage med privata bilder samt från inlandsbanan och grand nordic

Är ute på en promenad med vovven och tänkte passa på att testa blogga från mobilen. Kul att se

Photo-0202.jpg
Är ute på en promenad med vovven och tänkte passa på att testa blogga från mobilen. Kul att se

Detta är ingen...

blogg. Även om den kanske ser så ut ibland. Det är helt enkelt min testblogg. Efter att ha ändrat utseende på den ordinarie bloggen tinitott.blogg.se och det alltid ser konstigt ut på något ställe trots miljontals försök, har jag nu startat en testblogg där jag kan testa allt innan jag ändrar på den riktiga. För att slippa behöva ändra tillbaka om något skulle bli galet =)

Välkommen till min nya blogg!
RSS 0.91
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...