Melodifestivalen 2010


Då var de fyra deltävlingarna i årets melodifestival avklarade och finalisterna är klara. Återstår bara att se vilka två som går vidare från andra chansen. Jag missade deltävling nr 3 så jag vet inte hur dom låtarna var, men hittills är nog Andreas Johnson och Erik Saade mina favoriter. Anna Bergendahls ballad var oxå riktigt fin, och även Peter Jöbacks låt. Erik Saades scenshow med vattenslutet är dock bäst tycker jag.


Eget collage med bilder från svt.se/melodifestivalen

Lägesrapport

Har inte hunnit med några inlägg den här veckan, och det kommer troligen inga under de närmsta veckorna heller. Anledningen till detta är att jag reser till Miami på onsdag. Men jag återkommer när jag är tillbaka, förhoppningsvis med härliga bilder =)

Kram Tina.

Söndagspromenad


Idag har det varit underbart väder ute, blå himmel och strålande sol och runt -5 grader. Jag och min kompis Maria passade på att ta en tur ut till Naturens Hus och Rynningeviken för en härlig promenad. Mycket folk som var ute och gick och åkte skridskor, och underbara vyer att vila ögonen på. Avslappning och motion på samma gång, kan det bli mycket bättre *ler* =)

339: Vinter (2 av 365)


Denna vinterutsikt har jag från min balkong.

Fler bidrag i fotoutmaningen 365 foton 2010 kan du se här.Foto: TiniTott

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...