Boknörd?


Pyssel på låda

frolada

Länge och väl har jag haft en massa fröpåsar som ligger här och där, och som jag aldrig hittat rätt förvaring åt. Men för ett litet tag sedan slog pysselnerven till igen och jag bestämde mig för att göra en egen liten frölåda. En liten låda inhandlades på Panduro, och sen klädde jag den med några av de papper jag hade hemma, även dem från Panduro. Så nu har mina fröer hittat hem =)

I övrigt har denna dag varit ganska lugn, har påbörjat vårstädningen litegrann. Även om det ännu är någon månad kvar innan våren börjar närma sig här där jag bor, känner jag att det är dags för städningen att börja. Man kan ju tjuvstarta våren inne så länge =) Imorgon hoppas jag det är någorlunda okej väder ute, för då blir det backen som gäller. Har inte åkt någonting sedan påsk och jag börjar få lite abstinens haha. Ikväll blir det dock Let´s Dance för hela slanten. Vet inte vem jag håller på egentligen. Mat-Tina är riktigt bra, men som den dalkulla jag är slår ju hjärtat även lite extra för Tony Richardsson. Tror kvällens framträdande får avgöra för mig =)

Hoppas ni alla får en härlig helg!

Nytt hos IKEA

Surfade runt hos IKEA en stund och kikade på deras nyheter, var ett tag sedan jag gjorde det. En hel del fint hittade jag där, så det blev ett litet collage =) Är nog inte omöjligt att vissa av dessa saker slinker ner i påsen nästa gång jag är dit. Det gula bordet Trollsta fick jag bara lov att ta med, är det inte underbart på något sätt? Inget som kommer att hamna hemma hos mig, men härligt på sitt sätt iallafall. Den nya lampan Smärt vill jag verkligen ha hemma, urläcker! Korgen skulle vara perfekt att förvara kuddar och filtar i bredvid soffan. En ram till tygtavlorna finns äntligen att köpa på IKEA, perfekt tycker jag. Nya väggdekorationen Slätthult vill jag mer än gärna få till på någon vägg. Men först vill jag nog ha ny väggfärg... hmmm kan bli ett rejält projekt det här haha. Och sen kanin handduken med huva, visst är den bara för söt? Tror min lilla brorson kommer "råka ut" för den hihi =)

ikea_mars08

Tripp burkar 3 st 29:-
Droppar Kryddburk 19:- /2st
Smärt bordslampa 179:-
Tyglösa ram 39:-
Agen korg 299:-
Trollsta sidobord 595:-
Gisen handduk 29:-/59:-
Slätthult väggdekoration 149:-
Fabler Kanin handduk med huva 99:-


Bild: Eget collage med bilder från ikea.com/se

Svensson?

Hos Theas Rum hittade jag denna roliga lista/test. Måste ju bara göra den med hihi =)


Svenssontestet
Ditt efternamn slutar på -son [X]
Du känner någon som har samma förnamn som du [X]
Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du [X]
I din familj är ni 2 barn [X]
Du bor i villa [  ]
Du bor i en tätort [X]
Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla [  ]
Du har egen mobiltelefon [X]
Dina föräldrar har gift sig [X]
Din mamma är yngre än din pappa - fast bara sju månader [  ]
Din pappa heter Lars [  ]
Din mamma heter Anna [  ]
Din familj har en Volvo [X]
Din familj har en silvergrå eller röd bil [ X)
Du har tillgång till Internet hemma [X]
Du har ett eget rum [X]
Du har varit utomlands minst 2 gånger [X]
Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna [  ]
Du har varit i Grekland [X]
Du har varit på Öland minst 2 gånger [  ]
Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger [X] 
Din familj har en husvagn [  ]
Ingen av dina föräldrar röker [X]
Din pappa är lite lätt överviktig [X]
Du idrottar flera dagar i veckan [  ]
Du har husdjur [X]
Du får månadspeng [X] Ja om lön gäller ;)
De flesta i din familj är blåögda [X]
Du äter på Mc Donalds [X]
Du följer Melodifestivalen [X] 

Multiplicera antalet X med 3 för att få fram hur många % Svensson du är.

21x3 =
63% Svensson är jag

Frågan är om det är bra eller dåligt? Hihi =)

Vilken bloggtyp är Du?

Hos Barn av Norrland hittade jag ett test som visar vilken bloggtyp man är. Fick ju lov att prova.
Jag blev en Allt-i-allo Bloggare. Vad blir du? Testet kan du göra här.

bloggtyp

Ett litet avtryck...

Vill bara passa på att önska er alla en Glad Påsk!

Energin har varit lite nere här, och blandat med andra saker har bloggen fått ligga åt sidan. Men förhoppningsvis blir det nya tag efter påsk.

Ha en underbar helg alla!

Lite kortpyssel

Är ganska lugnt här, så det händer inte så mycket. Mild väder ute, inte alls kul. Jag vill ju ha all härlig snö ett tag till. Visserligen försvinner den inte, det finns rätt mycket av den, men den sjunker ihop och det ser så tråkigt ut. Idag ska jag försöka ha en städdag, sen bär det iväg och hälsa på mina föräldrar och min voffsing, sen vidare till Örebro för 1-års kalas för min lilla guddotter. Sen hem igen till helgen, med en annan kompis som följer med upp. Ska bli jätteroligt =) Blev lite sugen på att göra kort för några dagar sedan, så jag satte mig ner och pysslade en stund. Bland annat blev det ett vårkort, som ni kan se nedan.

Ha en härlig vecka alla!

vårkort

Det blev svart/vitt

Oj vilken bloggabstinens jag har just nu *skratt* De senaste veckorna har innehållet alldeles för mycket så jag har inte hunnit med bloggen för fem öre. Så fort detta inlägg är klart ska jag bums iväg och läsa ikapp hos er andra, jag måste ha tonvis med roliga saker att läsa kan jag gissa =)

För ett tag sedan bad jag om hjälp med att välja färg på Banjo =) Efter mycket om och men blev valet svart/vitt, och nu tänkte jag visa er resultatet. Nu kan jag titta på min vovve varje dag =)

tavla_banjo


Foto: Privat TiniTott

Tisdagstema - Fritid

Veckans Tisdagstema är Fritid. Till min lycka har jag ett alldeles dagsfärskt foto på vad jag gör på min fritid. Här spenderade jag nämligen förmiddagen och njöt av solen.

tisdagstema_fritid


Foto: Privat TiniTott - Märta Express Lindvallen

Deltävling 4

del4_2008
Då var den fjärde och sista deltävlingen i årets Melodifestival avgjord, och vidare till final går Charlotte Perelli och Linda Bengtzing. Jag är inte speciellt förvånad, de var dom två jag trodde skulle gå direkt. Gillade båda låtarna. Linda med sin typiska schlagerlåt, den är bra men ganska väntad. Charlottes låt tycker jag bara växer för varje gång jag hör den, riktigt bra. Jag höll även tummarna för Sibel och jag blev så glad när hon gick till andra chansen =) Gud vilken röst den tjejen har. Tycker hon skulle ha vunnit Idol när hon var med. Underbar ballad sjöng hon med. Hoppas hon slår ut E-type och Poodles i andra chansen. Nordman var oxå ett bra val till andra chansen tycker jag. Jag är helnöjd med kvällens deltävling, och tror även denna var den bästa av alla. Mest kvalitet av de fyra i en och samma deltävling iallafall. Min favorit i finalen är dock fortfarande Sanna Nielsen, hon har en grymt stark låt i år. Helnöjd är kvällen slutsats =) Och jag måste ju nämna Björn Gustafsson, helskön! Han blir bara bättre och bättre! Skrattade så tårarna flög här hemma =)


Bild: Eget collage med bilder från svt.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...