Fredag.

Har inte hänt så mycket idag egentligen, förutom att det har varit helt underbart väder. Har suttit ute på min lilla altan och solat och läst lite. Annars kan jag inte påstå att jag gjort så jättemycket faktiskt.
Orkade inte laga någon mat ikväll så det blev en pizza. Inte direkt gott så här efteråt, så jag förstår faktiskt inte varför man ändå köper dom. Det är gott innan och under tiden, men efteråt... nej inte ett dugg.

Imorrn ska jag och Anna till Mora och simma. Brukar åka till Älvdalen med de har stängt för sommaren. Fast det kan vara skoj att komma til Mora med. Gå på stan en vända kanske. Sen måste jag bara äta kulglass. Har längtat efter det ända sen sommaren kom, men det har inte blivit av än. Men i Mora har dom en helt underbar glassbar nere vid kajen. Och eftersom det ska vara en strålande sommardag imorrn med, går det bara inte att missa ett besök dit. Funderar redan på vilka smaker jag ska välja *skratt*

Nej nu ska jag krypa ner under täcket, Godnatt Alla!


Tiden går fort.

Tänk att det redan varit midsommar och nu till helgen går vi över i juli månad. Vi är egentligen mitt i sommaren och jag tyckte nyss det låg kvar snö utanför dörren.

Vi har ju iofs en liten gnutta snö kvar än då, men det är extremt lite. I en liten dalgång uppe på fjället. Himla sött egentligen. Varje vår blir det en liten dal som har den sista snöfläcken kvar, och den formar sig precis som ett hjärta. Hur sött som helst faktiskt.

Midsommar var lugn annars, åkte hem till mina föräldrar och tog det bara lugnt. Det var skönt. Var till Dala.Järna på midsommarfirande. Främst för att pappa skulle gå med i tåget, i egenskap av hemvärnsman. Sen stannade vi kvar och tittade lite på dansen och fikade och sånt. Det var ganska trevligt. Träffade några gamla bekanta som man inte sett på länge, skoj det med. Alla var visserligen gravida, men vad vet jag, det kanske har gått nån trend genom samhället eller nåt ;)

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv fem. Då ska jag åka upp och hämta min kompis Anna, sen ska vi åka till Älvdalen och simma lite. Måste ju ligga i om jag ska klå Jimmy nästa söndag. Enda anledningen till att han fick simma ifrån mig förra sommaren var ju för att invagga honom i falsk säkerhet. Iår kommer han ju inte undan. *skrattar rått*

Snart kommer jag här i full fart mot uddens rundning, och stackars Jimmy.. han är längst, längst bort....

Vanån

Tihi...

En helt vanlig lördag.

Jo det är det faktiskt. Iallafall har ingen speciellt hänt egentligen. Började dagen med en promenad broarna runt, eller ja.. det var väl mer på förmiddagen men ändå. Härligt i den varma solen. Passade på att plocka en bukett sommarblommor som nu vackert pryder min altan.

Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Pysslat lite här och där, varit och handlat precis. Knepigt det där tycker jag. Handlar gör jag, kostar pengar gör det, men jag har lik attans ingen mat när jag ska äta. Så vad 17 köper man egentligen? Någon som har en förklaring? Eller en lösning kanske...

Jordgubbar köpte jag iallafall, så nu tänkte jag ta mig lite glass tillsammans med dom och njuta lite till av solen. Samtidigt som jag längtar efter min pojke Markus *saknar otroligt mycket*

Sen blir det nog en helt vanlig lördagkväll med.

Solen lyser

Man kan inte bli på annat än bra humör när solen strålar tycker jag. Nu sitter jag visserligen framför datorn en liten stund, men alldeles strax ska jag ta min kopp te och gå ut och sätta mig  och njuta av solen ute på min lilla uteplats.


3 poäng!

Jag tittar normalt aldrig på fotboll, men när det är VM kan jag inte låta bli att heja på våra blågula pojkar. Och dom är helt underbara! Slår in 1-0 i 89:de minuten, känslan kunde inte varit mer härlig. Så attans skönt!

Heja Sverige!

Boten Anna

Måste vara sommarens slagdänga nr 1. Helt suverän, kan inte sluta lyssna på den.
Har du missat den? Kolla in den här


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...