Swing har landat

I slutet av förra veckan landade äntligen mitt pris från Vit Design, de två Swingvaserna från Norman Copenhagen. De är så underbart vackra, älskar att bara titta på dem. Passar perfekt på mitt skåp gör de med, tillsammans med mormor och morfar och betongfatet. Det enda som saknas nu är någon fin liten kvist som kan få bo i dem. De är visserligen minst lika vackra bara som de är, men lite grönska skulle sitta fint där tror jag =) Kanske hittar jag något trevligt på min lilla resa till Örebro i helgen.

swing


Foto: Privat TiniTott - Swing vaser

Betongfatet i vårklädsel

Även om det fortfarande i stort sett är vinter utomhus, och jag har spenderat halva dagen på skidor nerför backen, så strålar solen och påminner om att våren är på väg. Tänkte då att det var dags att göra en uppdatering av mitt betongfat som fortfarande bar vinterskrud. Har haft bilden av hur jag vill ha det i huvudet ett tag, så jag har jagat rosa ljus bland annat. Dessvärre tycks det inte gå att få tag i här där jag bor, så jakten fortsätter när jag ska till större ställen under veckan. Hittade något substitut så länge, plus ett i lådan här hemma, så just nu ser fatet ut som nedan. Istället för att fylla det denna gång, har jag vänt det upp och ner.

betongfat_var


Foto: Privat TiniTott - Betongfat i vårklädsel

Temavecka Förvaring: Fredag

Så var det fredag, och temaveckan lider mot sitt slut. TACK alla för era härliga bidrag, så många tips vi har fått =) Det är inte omöjligt att det smyger sig in någon mer förvaring under helgen hos mig, för det är svårt att sluta hihi. Dagens förvaring har jag visat tidigare på bloggen, när jag ropade in den på auktion i somras. Det är min kära sypuff. Det är meningen att den ska få ny klädsel, men än har det inte blivit av. Men den sväljer otroligt mycket, och det är superbra att få undan alla sådana saker på ett ställe. Dessutom kan den fungera som sittpuff om det skulle bli ont om plats =)

fredag_sypuff
Mer förvaring kan ni se hos: Saravillfara, Inredning & Pyssel, Snusans Inredningsblogg, I Veras Hus, Organisera Mera, Therre, Tankebubblor, Fotogalleriet, Pysselbloggen, Gurkiss, Vicke, Johanna B.


Foto: Privat TiniTott - Sypuff

Temavecka Förvaring: Torsdag

Oj, vad fort denna vecka har gått. Kan knappt tro att det är fredag imorgon. Det är så roligt att se allas förvaringslösningar, jag har fått massor av tips =) Dagens förvaring hos mig återfinns även den i hallen. Det är en egenhändigt ihopsnickrad låda som jag använder till pappersåtervinning. Dessutom fungerar den som en liten sittplats. Jag tycker vi bortser från den röda ringen *skratt*. Min hall är numera grön så planen är att även ringen ska bli grön inom sinom tid. Så vi kan väl låtsas att den redan är grön. Tack ;)

torsdag_papper

Mer förvaring kan ni se hos: Saravillfara, Inredning & Pyssel, Snusans Inredningsblogg, I Veras Hus, Organisera Mera, Therre, Tankebubblor, Fotogalleriet, Pysselbloggen, Gurkiss, Vicke.


Foto: Privat TiniTott - Förvaring för pappersåtervinning

Temavecka Förvaring: Onsdag

Att utnyttja varje liten yta som finns "över" kan behövas vid brist på förvaring. Utan att för den delen överbelamra all yta som finns =) Papper och småsaker tar otrolig plats har jag märkt, och man kan ju tyvärr (?) inte kasta precis allting. I en del av mitt vardagsrum har jag ett IKEA PS skåp (jo det mesta är IKEA hos mig haha), och under det har jag skjutit in tre boxar för förvaring av papper och smått och gott. Boxarna är ur vägen och fyller en bra funktion =) Dessutom är ju skåpet i sig en toppenförvaring och sväljer massor.


onsdag_underskap

Mer förvaring kan ni se hos: Saravillfara, Inredning & Pyssel, Snusans Inredningsblogg, I Veras Hus, Organisera Mera, Therre, TankebubblorFotogalleriet, Pysselbloggen, Gurkiss.


Foto: Privat TiniTott - Förvaring under skåp

Temavecka Förvaring: Tisdag

Lite senare än jag tänkt mig men här kommer tisdagens förvaringsinlägg. JÄTTEKUL att så många har hakat på, suveräna tips till oss som behöver olika typer av förvaring =). Dagens förvaring hos mig finns i sovrummet. Eller ja nu har ju inte jag ett sovrum, utan det är ett "inrett" förråd. Vilket gör att det är inte många kvadratmeter att röra sig på. Så mycket mer än sängen får inte plats. Eftersom de två garderober jag har inte räcker så långt, så har jag här hängt upp en IKEA PS Fångst. Här förvarar jag saker som strumpor, sjalar, bälten, tofflor etc. Tar inte mycket plats, men sväljer ganska mycket ändå.

tisdag_sovrum


Mer förvaring kan ni se hos: Saravillfara, Inredning & Pyssel, Snusans Inredningsblogg, I Veras Hus, Organisera Mera, Therre, Tankebubblor, Från A till O med Jenny, Fotogalleriet, Pysselbloggen, Gurkiss.


Foto: Privat TiniTott - Förvaringslösning Sovrum

Tisdagstema - Himmel

Sticker emellan med ett Tisdagstema innan jag dyker ner på nästa förvaringsinlägg. Var alldeles för länge sedan jag var med nu, och jag har längtat till jag skulle ha tid för det. Och det blev det idag. Dagens tema är Himmel. Mycket passande eftersom vi idag har haft en klarblå himmel med strålande sol efter x antal gråa och dimmiga dagar. Jobbat halva dagen, men resten har jag bara njutit =)

himmel_001


himmel_002Foto: Privat TiniTott

Temavecka Förvaring: Måndag

Min lilla lägenhet erbjuder inte mycket till förvaring. Jag har två garderober och ett städskåp. Det innebär att jag måste försöka klura ut olika lösningar för alla saker man har, som tidningar, böcker, fritidsprylar etc. Dagens lösning finns i min hall. Här har jag satt upp ett extra hyllplan upp mot taket, för att kunna förvara saker som tidningar, kataloger, cykelhjälm, pärmar mm.

mandag_hall

Mer förvaring kan ni se hos: Saravillfara, Inredning & Pyssel, Snusans Inredningsblogg, I Veras Hus, Organisera Mera, Therre, Tankebubblor, Från A till O med Jenny, Fotogalleriet, Pysselbloggen, Gurkiss.


Foto: Privat TiniTott - Förvaringslösning Hall

Förvaringsvecka på Bloggen

Jag tänkte att jag skulle ha en temavecka om förvaring här på bloggen den här veckan. Hoppas Du vill vara med? Ideén till det här temat har fötts ur min brist på förvaring. Veckan går ut på att visa upp dina smarta och fiffiga förvaringslösningar. Allt för att kunna ge inspiration till andra. Det kan vara all möjlig förvaring, som garderobslösningar, korgar, boxar, pennförvaring, skoförvaring, skåp mm mm. Hur ser din förvaring ut?

Hur mycket du vill bidra med under veckan är helt upp till dig. Ett inlägg om dagen, flera om dagen, ett under hela veckan... allt är välkommet! Själv har jag planerat att visa en typ av förvaring hos mig varje dag.

Jag hoppas Ni hänger på?

Lämna en kommentar hos mig, så jag kan länka vidare till dig och dina inlägg. Är ni redo? Bra! Då kör vi!


tema_forvaring

Bild: Eget collage med bilder från marthastewart.com

För Engla och Pernilla

Inläggen ikväll är verkligen som natt och dag. Jag är fortfarande glad på ett personligt plan, men nyheten, eller rättare sagt den fruktansvärda, tragiska nyheten har inte nått mig förren ikväll. Lilla Engla kommer inte att hittas i livet. Visserligen har man kanske innerst inne redan förstått att det inte skulle ske, men att det fick lov att handla om sådana fruktansvärda saker är så hemskt, så hemskt. Hur kan det slumpa sig så fruktansvärt att den mannen lyckades komma på just den vägen när Engla för första gången skulle cykla hem på egen hand? Det är ofattbart. Vad var meningen med det? Mina tankar ikväll går till Engla och hennes familj, och till byn Stjärnsund. Vilken fruktansvärd tragedi att bearbeta. Tyvärr har jag för långt till deras kyrka, men imorgon ska jag åka upp till fjällkyrkan och tända ett ljus för henne. Stackars liten tjej. Jag mår riktigt illa när jag tänker på det. Mina tankar ikväll går även till Pernillas familj, det måste vara en lättnad att äntligen veta att man hittat hennes mördare. Jag bodde själv i Falun i närområdet där hon hittades vid den tiden. Det lamslog hela stan. Och nu har det hänt igen, till ett litet barn. Och om polisens misstänkar är korrekt, har det även hänt fler gånger. TACK för vår effektiva polis! Det kan vara svårt, det kan ta tid, men tillslut lyckas de hitta den ansvarige.


Mitt ljus lyser för Engla och Pernilla ikväll. Låt erat göra det samma.

ljus

Dikten nedan skrev jag när en bekant till mig råkade ut för ett liknande öde, hon blev mördad av sin sambo. Skriver inte direkt dikter annars, men vid sådana tillfällen måste bara känslorna komma ut på något sätt. Dikten tillägnar jag nu Engla.

Sorg, saknad, livet känns grått
Det blåser kyliga vindar, allting känns kallt
tårarna faller och ilskan bränner inombords
Du var nyss mitt ibland oss men nu
har Du plötsligt ryckts bort

Vid skymningens fall tänder jag för Dig ett ljus
Mitt hjärta blöder och sorgen är stor
Men innerst inne vet jag att änglarna tar hand om Dig
och låter Dig tryggt sova till deras rogivande sus


Kvällen lystes genast upp =)

Åhhh just nu är jag så himla glad =) Tänk att något underbart roligt kan inträffa när allt annat runt  omkring bara har känts trist och mörkt ett tag, och energin varit i bott. Efter en 10-timmars dag på jobbet satt jag mig vid datorn när jag kom hem och upptäcker ett mail från allas vår kära Frida aka Husmusen. Jag... bara vanliga jag.. har vunnit hennes och Vit Designs tävling om 2 st SWING vaser! Jag tror fortfarande inte att det är sant, är så glad idag tralalalala =) hihi Så förhoppningsvis snart kommer dessa nedan att stoltsera hemma hos mig. Bildbevis kommer =)

swing
Bild: Eget collage med bild från vitdesign.se

Vinter igen!

Jo jag vet, det är mycket möjligt att det är jag som är konstig haha. Men det har blivit vinter igen, efter de varma dagarna som varit, och jag är så glad =) Än är det ju "många" skiddagar kvar att njuta av. Just nu faller det ner stora flingor utanför fönstret, supermysigt. Dessa bilder tog jag i farten när jag var upp på fjället idag.
vinterigen_april08
Foto: Privat TiniTott

Takida - Curly Sue

Detta måste vara den absolut bästa låten just nu, jag fullkomligt älskar den! =)Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

Sommarinspiration hos SIA

sia_sommar08
Tittade runt hos SIA och det fanns så många härliga, inspirerande bilder. Dessa får mig verkligen att längta efter sommaren. Eller vad säger ni? =)  Bilderna är hämtade ur kollektionerna Summertime blue och Zest of summer.


Bild: Eget collage med bilder från SIA

Nya pjäxor

Även om säsongen börjar gå mot sitt slut är jag så sugen på nya pjäxor. Kunde inte låta bli att surfa runt och kika lite på utbudet och hittade några favoriter ute bland några av de största märkena. Det finns så grymt många snygga pjäxor nuförtiden, och jag vill bara ha!! haha =) Vad sägs om dessa nedan? Just nu är nog Salomons Charm 7 mina favoriter, otroligt läckra.

skiboots

Salomon Divine 8
Salomon Charm 7
Nordica Olympia GTS 8
Atomic B 90 Women


Bild: Eget collage med bilder från ovanstående företag

En liten tass...

Tänkte jag iallafall skulle komma in och säga Hej =) Har varit lite mycket sista tiden, med jobb och förkylning och sådant så bloggen fick ta en paus igen. Jag hoppas jag kan komma igen under veckan =)

Är helt säker på att jag har massor av skoj att läsa ikapp hos er med, ser fram emot det.

Ha en härlig vecka alla!

Erbjudande med SchablonOnline

schablononline

Missa inte detta erbjudande! Om du uppger rabattkoden ovan när du handlar hos SchablonOnline, får du 20% rabatt. Inte illa va? =) Här hittar du massor av olika schabloner och väggdekorationer att använda i ditt hem, eller på andra ställen. Ovan kan du se några av mina personliga favoriter. Du kan välja ur hela deras sortiment. Så vad väntar du på? Bums iväg till SchablonOnline.se och handla!


Bild: Eget collage med bilder från schablononline.se

Härlig sol och snö

Påskhelgen tillbringades hemma hos mina föräldrar och med min hund. Vi spenderade dagarna på finnmarken vid stugan och åkte skoter bland annat. Så härligt att vara ute i solvädret och ha kul i snön. Även min "lilla" fyrbenting njöt i stora drag =)
banjo_pask
Foto: Privat - TiniTott

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...