Vintern är här


Igår kom vintern. Vi har fått snö en gång tidigare, men inget som låg kvar särskilt länge. Men nu verkar den hålla sig kvar som det ser ut, har även kommit ytterligare idag. Skulle iväg i ett ärende lite söderut igår, och då möttes jag av denna bild när jag kom ut. Härligt =) Halva vägen var riktig vinterväg eftersom de ännu inte hade hunnit salta, mysigt =) Imorgon är det åter fredag, och jag ska först på 1-års kalas för min lilla brorsson. Helt otroligt att han redan är ett år, kan knappt tro det. Sen bär det vidare ner till pojkvännen över helgen. Sen på måndag börjar jag mitt nya jobb, ska bli riktigt skoj =) Så hörs vi inte mer innan helgen, ha en underbar helg alla!


Foto: TiniTott

Nya kort

Har gjort några nya kort under hösten till två födelsedagsbarn.


Tisdagstema - Grå

Tisdagstemat denna vecka är Grå. Tyvärr har jag ingen nytagen bild eftersom min kamera har varit trasig. Denna är tagen i vintras under en slalomtur som var extremt dimmig. Här kan man prata om grått väder =)




Foto: TiniTott

Tävla med Ellas inspiration

Hos Ellas Inspiration kan du nu tävla om dessa härliga grytlappar =) Självklart är jag med!


Till honom

24 oktober, närmare bestämt 2 månader till julafton. Fler än jag som upptäckt det? Här pågår julklappsplanerandet för fullt. Själva planeringen över vad jag ska köpa till varje person är bland det roligaste jag vet. Det ska vara något som passar den personen, och som den kan ha användning av... helst iallafall ;) I min jakt på julklappar har jag sökt runt på nätet och satt ihop ett par kollage som kan hjälpa mig på traven. Idag är kollaget ideér för honom, det kan vara till pappa, brorsan, pojkvännen, kompis etc. Kanske kan jag även ge dig något tips? =)



USB Engine HUB 385:-/coolstuff.se
Låter som en triumph mc motor och får nog igång de flesta mcälskande killar.
Toalett golf 159:-/coolstuff.se
Pleo 2999:-/coolstuff.se Den ultimata husdjursroboten. Den känner, den ser, den gör allt =) 
Body Wash blad 45:-/bluebox.se Tvättblad med duschkräm för resan. 
RC-anka 249:-/coolstuff.se Radiostyrd anka för badet, behöver jag säga mer? ;) 
Mobilhållare 59:-/bluebox.se
Smidig hållare för att ladda mobilen. Finns även på Lagerhaus för samma pris.
Checklistan för ditt eget kom-i-håg 75:-/bluebox.se
Digitalt presentkort/megastore.se
Retrolur för mobilen/datorn m. USB 349:-/coolstuff.se
Lampa att fästa på kepsen 59:-/jakto.se
Vattenmunstycke med LED 179:-/coolstuff.se Visar rött ljus vid varmt vatten och blått vid kallt.
Bordsdammsugare i form av robot 125:-/bluebox.se
Helt plötsligt blev det kul att ta upp smulorna efter sig =)
USB akvarium 99:-/coolstuff.se
Odla din egen snögubbe 49:-/coolstuff.se
Bluetooth lur till mobilen 299:-/coolstuff.se För tekniktoken kanske?


Köpinformation:

Coolstuff.se: Inget minimibelopp, frakt: 49:-
Bluebox.se: Minimibelopp: 150:- frakt: 49:-
Jakto.se: Inget minimibelopp, fraktfritt
Megastore.se: presentkort kommer via mail


Bilder hämtade från ovanstående företag

Den underbara flodhästen

På ett tidigare jobb hade vi en favorit som vi körde varje fredag för att känna av helgstämningen. Kom på att jag inte sett den på väldigt länge så jag letade upp den på Youtube. Så håll till godo och njut =) För att sälja ut mig själv och min galenskap lite måste jag erkänna att jag även utförde dansen ;)


Helg med show


Sitter just nu hos mina föräldrar på mellanlandning. Imorgon bär det av lite neråt för att dels hälsa på pojkvännen, men även för en riktig galakväll på lördag. Det är nämligen åter dags för Ladies Night i Örebro. Ser helt klart fram emot det, det var riktigt bra ifjol. Iår är det förutom Martin Stenmarck, Henrik Hjelt och Peter Stormare som äntrar scenen. Biljett med middag är beställt plus ett par glas vin att börja kvällen med. Sen blir det att svänga sina lurviga ett par timmar. Hoppas även ni därute får en härlig helg!


Bild från ladiesnight.se

Tisdagstema: Privat


Nu var det alldeles för länge sedan jag deltog i Tisdagstema. Så idag tog jag mig i kragen. Dessvärre har jag inget nytaget foto eftersom min kamera är på reparation. Temat idag är Privat, och en grav är ju väldigt privat. Men det var så vackert så jag fick lov att fota det. Lite annorlunda än en "vanlig" gravsten.


Foto: TiniTott

Vinn härliga bokstäver


Oj vad roliga tävlingar det finns därute i bloggvärlden. Vad sägs om att vinna dessa härliga bokstäver? Gör ett besök hos Villa Hemmet och var med och tävla du oxå!


Bild lånad från Villa Hemmet

Vinn halsband från Miss Dee


Hos bloggen Inredning i Kalix kan du vara med och tävla om detta fina halsband från Miss Dee. Självklart är jag med på det =)


Bild lånad från Inredning i Kalix

Nya tider och almanackor


Kanske lite väl dramatisk överskrift så väldans nya tider är det väl inte =) Men syftet är iallafall att jag äntligen fått ett nytt jobb i vinter. Jag ska jobba på stället som syns ovan, nämligen receptionen i Sälenstugan. Det ska verkligen bli skoj =) Längtar tillbaka upp på fjället efter att ha haft ett par andra jobb de senaste vintrarna. Stressigt och stundtals tufft kommer det att bli, men framförallt kommer det att bli roligt. Träffa massor med nya människor, både besökare och personal. Om ca en månad drar det igång, så jag hinner ta det lite lugnt innan. Fast tiden går fortare än man tror =)

Sen behöver jag er hjälp kära bloggare därute. Jag håller på med ett litet projekt, eller planerar ett projekt snarare.
Jag behöver få tag på almanackor som man kan dekorera själv. Har kollat både Panduro och Slöjddetaljer, men hittar bara varianten här bredvid. Som jag inte vill ha. Jag vill ha en almanacka som visar månad och dag i rutor, som en vanlig almanacka vill säga. Fast jag vill inte beställa en färdig med tryckta foton från nätet, utan vill som sagt dekorera den själv. Vet att Granit haft sådana förut, men de verkar inte ha dem kvar. Någon som vet var man kan hitta sådana? Tacksam för alla tips!

Tillsist vill jag bara önska er alla en härlig hösthelg. Här har vi fått första snön redan förra helgen, men tyvärr är allt borta nu. Men det kommer säkerligen snart mer =)









Bilder från google.se samt pandurohobby.se

Uppdaterat: Nu finns kalendrarna på Granits hemsida igen, så alltså finns de kvar. Tack för tipset Elin! Problemet nu... ingen Granit i närheten. Men förhoppningsvis kan det ordnas, i annat fall någon som har dom i närheten och kan hjälpa mig med inköp?

Konstresa: Ebba Brahes lusthus


Efter Smedjebacken bar resan vidare till Bockhammar i Skinnskatteberg. Här besökte vi Ebba Brahes lusthus bland annat. Lusthuset sägs vara landets äldsta, uppfört 1636. Ebba ärvde Bockhammars bruk efter sin far, och lät lite senare uppföra detta lusthus. Visst är det gulligt? =) Strax bredvid ligger Kafé Bockhammar, ett litet mysigt café med massor av pelargoner. Till det återkommer jag i nästa inlägg.


Foto: TiniTott

Konstresa: Kol och Rosors Verkstad


Andra stoppet på konstresan blev även det i Smedjebacken, hos Kol & Rosors Verkstad. En supermysig liten butik. Vi började med smaskigt fika, sen var det bara att gå runt och titta i butiken. Mycket fint fanns det, och mycket ville man ha =) Titta bara på de små söta telådorna, underbara =) Kol & Rosor har även en blogg som ni hittar här.


Foto: TiniTott

Höst och helg


Helgen är här, härligt =) De senaste dagarna har jag gjort en rejäl höststädning, så himla skönt när allt är klart och det är rent överallt. Helgen ska bara avnjutas i lugna drag, pojkvännen kommer hit och vi ska bara umgås, äta gott och ha det trevligt. Ute är det visserligen regn, men helt underbara färger, så förhoppningsvis blir det en liten fjällpromenad under helgen med. Till min stora sorg har min kamera gått sönder och är på väg på reparation, så bilden jag bjuder på är från ifjol. Hur jag ska klara mig utan den i flera veckor är ett mysterium *skratt*. Jag går aldrig någonstans utan den numer. Får nog gräva fram min gamla och försöka stå ut med den =)

Ha en underbar helg alla!

Kramar,


Foto: TiniTott

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...