Tavellist i sovrummet

 
 Svängde förbi MIO och inhandlade en tavellist som jag satt upp ovanför sängen. Tycker det blev rätt bra =) Nu ska det bara fixas ramar till några tavlor, samt någon förstoring och sedan är det klart.
 

 Foto: TinaM

Stolen del II

 
 
Följetongen fortsätter, för närvarande limmas den nya dynan fast på stolen. Tyget är tillklippt och färdigsytt, och till veckan kommer det att fästas på stolen. Frågan kvarstår dock om stolen ska målas i ny färg eller inte. Dagens bokaktiga färg matchar skrivbordet, men inte så mycket annat i rummet. Tål att tänkas på =)
 

 Foto: TinaM

Förvandling av stol pågår

 
 
Har fyndat en skrivbordsstol på loppis i helgen, och nu är det dags för renovering. Rygg- och armstöd är bortmonterade, och tyg och dyna avplockade. Nu ska tyg och stoppning inhandlas, sen fortsätter förvandligen =)
 

 Foto: TinaM

Förvaring till fjärrkontroller

 
Har insett att de flesta av mina bilder tas med mobilen numera. Är oftare jag använder Instagram =) Smidigt när man även kan plocka in den i bloggen numera. Men det blir inte samma kvalitet dock. Men får försöka ta nya nån dag när man hinner innan ljuset försvinner =) Har kommit igång med vardagen så smått igen, och i veckan grejade jag lite med jeans igen. Denna gången blev det en förvaring av ett jeansben. Att hänga över soffkanten och förvara fjärrkontroller eller annat nödvändigt i.
 

 Foto: TinaM - HTC One X

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...