320: Tårta (4 av 365)


Under våran vistelse i Miami fyllde min svägerska år. Frun i huset kom då hem med denna underbara tårta, täckt av dekorationer i marschmallow. Den var lite väl söt att äta för min smak, halva tårtan bestod av marschmallow fluff (typ smält marschmallow) och resten var grädde. Lite kaka och sylt i botten. Fast det var skoj att testa deras tårtor =)

Fler bidrag i fotoutmaningen 365 foton 2010 kan du se här.


Foto: TiniTott

A Better Option Bag

Av någon sorts slump hittade jag till den här sidan på nätet, www.abob.se. Där hittade jag dessa underbara väskor som bland annat är det perfekta alternativet till butikens plastkasse. Den är tillverkat i ett tyg som liknar det man gör fallskärmar av; slitstarkt och lätt att hålla ren bland annat. Så här beskriver man själv de tre olika väskorna på hemsidan: "A better option bag finns i tre modeller: Pouch Potato är vår kasse i superstark rip-stop polyester med integrerat fodral som ihoppackad inte tar större plats än en potatis. Boulder Shoulder är en större version av Pouch Potato med förlängda handtag för att bära på axeln. Boulder Shoulder har även en innerficka med plats för t ex plånbok och mobiltelefon. Big Bob är vår största kasse, tillverkad i kraftig 600D polyester. Big Bob kan förslutas med kardborre och har både innerficka och ytterficka". De är dessutom tillverkade enligt Fair Trade principerna - kan det bli mycket bättre =) Jag föll som en fura och har beställt två, de kommer ju dessutom i en mängd coola färger - bra mycket häftigare än en plastpåse. Så stick genast iväg och kolla in denna sida! :)
Ni kan även följa dem på facebook: http://www.facebook.com/abob.seBild: Eget collage med bilder från abob.se/publicerade med tillstånd

116: Höghus (3 av 365)

Höghus i Miami


Något man kunde se på våra bilturer runt i Miami var höghus. Det var en ganska imponerande syn =)

Fler bidrag i fotoutmaningen 365 foton 2010 kan du se här.


Foto: TiniTott - skyline över Miami

Rise against - Hero of War
Så himla bra låt, älskar den! Och texten - ja det är så man får tårar i ögonen.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...