Min samling.

Som jag tidigare berättat är en av mina "passioner" plåtburkar från 60-/70-talet. Speciellt gäller detta IRA burkar/brickor från Danmark i design av Anita Wangel. Men jag gillar många andra burkar/brickor med. Här är en del av min samling, som även inkluderar lite andra retroprylar =)
 
 
 
 
 
 
 

 Foto: TinaM

42: Design (8 av 365)

Jag har en liten passion, plåtburkar och brickor från 60-/70-talet. Speciellt de från danska IRA och Design av Anita Wangel. Detta är en del av min samling av hennes burkar.
 
 
 
 
Fler bidrag i utmaningen 365 foton 2013 hittar du här.
 

 Foto: TinaM

Ett litet Hallå...

Tiden bara flyger förbi på dagarna tycker jag, har inte alls hunnit med fotandet och allt annat jag vill få med i bloggen. Men jag har inte försvunnit haha =) Satt och gick igenom gamla foton och hittade detta, så jag tänkte bjuda på en mysig tulpanbild så här i marstider. Ha det så bra alla!
 
 
 

 Foto: TinaM

83: Fynd (7 av 365)

Mitt retrointresse har alltid funnits, men det har definitivt ökat de sista åren. Bla har jag förälskat mig i keramik från gamla Västtyskland, från 50-, 60-, och 70-talet. Det fanns flera fabriker där under dessa år och samlingen kan egentligen bli hur stor som helst. Fast jag håller mig till några få favoriter. Har länge velat ha en golvvas, men har inte lyckats hitta någon. Men i helgen stod den där =) Letar fortfarande efter favoriten, men denna är bra underbar den oxå. Och till priset av 65 kr är den ett riktigt Fynd. Golvvaserna kan gå på ett par hundra annars.
 
 
 
 
Fler bidrag i utmaningen 365 foton 2013 hittar du här.
 

 Foto: TinaM

67: Februari (6 av 365)

När vi ändå håller på med månader så tänkte jag det var lika bra att få upp Februari oxå =) Denna bild är tagen hemma hos mina föräldrar och fotomodellen är självklart min älskling Zakk.
 
 
 
 
Fler bidrag i utmaningen 365 foton 2013 hittar ni här.
 

 Foto: TinaM

140: Januari (5 av 365)

Det går sakta med fotandet i år, men jag ska försöka skärpa till mig. Har bara varit lite mycket ett tag, men tillbakaflytt hem och att komma in i det vardagliga livet igen. Men det går sakta framåt =) Tänkte iallafall få upp min Januari bild. Den är från min och pojkvännens tur till Tallinn i januari och där gjorde vi bla ett besök på denna krog. Här brygger man sin egen öl och all personal är klädd i tyrolerstil, supermysigt ställe =)
 
 
 
 
Fler bidrag i utmaningen 365 foton 2013 hittar du här.
 

 Foto: TinaM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...