Önskelistan: Woofy

"Woofy är din nya vän - en sladdgömma i form av en snygg hund med många kvaliteter, garanterat en trogen vän! Woofy behöver inte gå ut och gå, inte matas eller tränas. Göm dina sladdar på ett smart sätt i Woofys tass!"

woofy

Så beskrivs Woofy hos DesignOnline. En helt underbar liten krabat som dessutom fyller ett efterlängtat syfte, att få bort alla sladdar som ligger överallt. Woofy ligger HÖGT på önskelistan, hundtokig som jag är passar den mig perfekt. Föll direkt när jag såg bilden idag när jag kom in på hemsidan. Den enda nackdelen är det höga priset, 1390 kr går den på. Inget för min plånbok tyvärr. Frågan är bara hur 17 jag gör min egen? Hmm ja den tål att kluras på.  Designad av Gabriel Nigro för Normann Copenhagen.


Bild: Eget collage med bilder från designonline.se

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag tycker också att hunden där är ganska fiffig :) Man kanske kan göra en egen av papirmarché (hur det nu stavas), en stomme av hönsnät och sen klä den med tidningar och tapetklister. Skulle bli fräsigt och klistra på långhårig teddy så det blir som en riktig hund ;) Lycka till ifall du gör din egen!
Kram!

2007-10-31 @ 13:27:11
URL: http://inmyhome.blogg.se
Postat av: TiniTott

Camilla: Åhhh vilken bra idé, det måste jag testa tror jag =) Tack! Kram.

2007-10-31 @ 18:33:39
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Camilla

Hihi :) Hoppas det funkar.
Kram!

2007-11-01 @ 22:08:57
URL: http://inmyhome.blogg.se
Postat av: Nina

Vilken härlig hund! Och så himla kul att du är som jag...direkt när jag ser något fint undrar jag hur jag ska kunna göra det själv. :))

2007-11-02 @ 05:11:40
URL: http://ninus.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...