Bäsna Trädgård

Hos Lime på bloggen Lantlivet finns det många fina bilder från Bäsna Trädgård, som ligger en bit nordväst om Borlänge. Det var ganska många år sedan jag var där sist, och det har hänt ganska mycket. För några veckor sedan var jag ute på lite ärenden i Falun/Borlänge, och skulle passera mina föräldrar på hemvägen. Eftersom Bäsna då ligger på vägen, passade jag på att göra en liten tur dit i den fina vädret. Vilket underbart litet utflyktsmål! Senast jag var där var det i stort sett bara ett par växthus och inget mer. Nu finns här en hel trädgård med gångar och sittplatser lite här och var. Det var riktigt avkopplande att promenera runt där bland alla underbara blommor. Man erbjuder inte enbart blommor, utan har även en liten butik med mysiga saker som passar till trädgården. Eller varför inte sätta sig en stund i trädgården och avnjuta deras pelargonkaka? Jag hann tyvärr inte med en fika denna gången, men mums såg den allt ut. Så det får bli en tur till i sommar för att prova den hembakade kakan. Bjuder på lite bilder från mitt besök.
 








Foto: TiniTott - Bäsna Trädgård

Kommentarer
Postat av: Monica

Härligt! Måste jag besöka någon gång när jag åker förbi:)

2008-06-25 @ 21:38:11
Postat av: Lime

Javisst är det fint i Bäsna! Måste erkänna att det är ganska länge sedan jag var dit. Flera veckor sedan. Det måste jag åtgärda snarast :-)



Ha dé!

2008-06-25 @ 22:42:27
URL: http://lantlivet.blogspot.com
Postat av: TiniTott

Monica: Det är verkligen värt ett besök =)

Lime: Underbart vackert, man bara njuter =)

2008-06-25 @ 23:06:14
URL: http://tinitott.blogg.se/
Postat av: Åsa

Hallå! Jag har länge varit sugen på åka in till Bäsna och gå runt för att samla inspiration. Har mina svärföräldrar i Borlänge och svåger i Sifferbo. Så vi är där om några veckor. Då ska jag dit helst själv utan barnen så man får strosa i lugn och ro. Kul att få se lite bilder därifrån. Mvh Åsa

2008-06-26 @ 21:36:57
URL: http://asalin.bloggse
Postat av: TiniTott

Åsa: Åh ja du måste göra ett besök, det är supermysigt =)

2008-06-26 @ 21:41:24
URL: http://tinitott.blogg.se/
Postat av: Trondsine

Hi, your homepage looks really good and gives great information! Anyway, nice job. Keep it up please!!! My best wishes to you all!

2008-11-17 @ 08:35:26
URL: http://trondsine.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...