Smyckespyssel.

Att jag älskar att pyssla har kanske inte undgått någon vid det här laget, särskilt inte nu när det lackar mot jul. Men jag har även länge varit sugen på att göra lite egna pärlsmycken. Pärlor och material har beställts från Panduro, men sen har de blivit liggande i sin kartong i väntan på både tid och ork. Efter att ha sett de jättesnygga smycken som Annika har gjort, blev jag så inspirerad så kartongen åkte fram ikväll. Det blev två armband, vilket ett av dem ska bli en julklapp tänkte jag. Sen blev det även en ring. Ni får ursäkta bilderna, min kamera är inte den bästa i vissa lägen, och detta var visst ett sånt läge. Den kanske tycker att den har rätt till helg den oxå, och inte behöva jobba varje dag ;) Stackarn blir väl utsliten i min iver över att få in saker på bloggen.


Egengjorda smycken


Foto: Privat - TiniTott

Kommentarer
Postat av: Annika

Kanonfina! Kul att få inspirera :)

2006-11-25 @ 22:46:29
URL: http://www.pysselbloggen.blogg.se
Postat av: Tina

Annika: Tackar =) Fast dina ligger allt snäppet högre, men övning ger färdighet som det heter. Dessa är de första jag gjort.

2006-11-26 @ 00:10:09
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Annika

Så sant, ju mer man över desto mer lär man sig. Fast jag vill nog gärna kunna det mesta redan från början annars har jag inte tålamod att försöka lära mig......konstig man e....Jag kanske får börja med att lära mig att ha tålamod...

2006-11-26 @ 00:41:16
URL: http://www.pysselbloggen.blogg.se
Postat av: Johanna

Så fina, jag önskar jag vore lite bättre på sånt pyssel

2006-11-26 @ 22:05:32
URL: http://sogorgeous.blogg.se
Postat av: Tina

Johanna: Tack =) Är inte direkt bra jag heller, men jag övar mig. Dessa var dock väldigt enkla, bara trä pärlorna på en tråd och sätta dit ett par mellandelar. Kul med enkelt pyssel, lättare att det blir av då.

2006-11-27 @ 10:56:27
URL: http://tinitott.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...