Läckra ljuslyktor.

Har spenderat en vecka på Jobbkontakten nu, eftersom jag är arbetslös. Därav har det inte blivit något bloggande på nästan en hel vecka. Tufft att härda ut ;0) Men nu äntligen har jag fått lite tid över.

Jag måste bara visa dessa läckra ljuslyktor som jag hittade på en liten minishopping tur i tisdags. Det ena paret ser ut som virkad spets, vet tyvärr inte var de kommer ifrån. De verkar vara sprayade eller nåt liknande så de är styva. Superläckra iallafall tycker jag. Får se om de blir ljuslyktor, eller kanske små fina skålar till något hemma. De andra ljuslyktorna hittade jag vid samma tillfälle. Fall pladask för dem. De kommer från tyska Sandra Rich, vilken jag aldrig stött på tidigare. Kikade in på deras webbsida och det visade sig finnas många vackra saker. Bland annat fanns det vaser i samma utförande som ljuslyktorna. Så ikväll blir det att släcka ner lamporna och njuta av de nya lyktorna. Ser jag fram emot.

Ljuslyktor

Foto: Privat - Tinitott

Kommentarer
Postat av: Linnea

Fina! En gissning skulle kunna vara att de virkade lyktorna är från dixie? Sandra Rich gillade jag, la en bloggpost om det, hoppas det var ok! :-)

2006-10-16 @ 21:50:55
URL: http://hemmahoslinnea.blogspot.com
Postat av: TiniTott

Det var självklart ok =) Åh Dixie, ja det måste jag kolla upp. Hon på affären hade nyss tagit över, så hon visste inte alls. Knepigt men sant =)

2006-10-16 @ 23:33:58
URL: http://tinitott.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...