Det kommer mera... mera kuddar alltså

Ikväll blev två kuddar till klara, men nu är det lite kuddstopp ett tag annars blir jag nog översållad =) Dessa är gjorda av ett tyg (eller möjligen ett lakan) som jag hittade på loppis för någon vecka sedan. Tyckte det var så sött med den lilla spetsinfällningen. Bilden blev inte så bra, men jag hoppas ni ser lite av mönstret iallafall. Sydde på band på kanten på den ena, och på baksidan på den andra för att få en extra liten detalj. Brukar vanligen köpa innerkuddar på IKEA för de är så himla billiga, men dessa kuddar blev lite mindre (40*40) och ikeas är 50*50. Men då syr jag egna tänkte jag, men visade sig att jag hade slut på vitt lakantyg. Men jag kom på lösningen. Tänkte iallafall ta fyllningen ur två sådana ikeakuddar som ändå börjat tappa formen, så varför inte sy om dom kuddarna i rätt storlek? Så det gjorde jag. Funkade ju lika bra det, och dessutom sparade jag tyg på det viset. Även om det nu var slut egentligen ;) 

Jag är helt klart inspirerad av Anna när jag gjorde dessa, har aldrig riktigt tittat på tyger med spets förut, men efter att jag sett alla underbara kreationer hon gör i lite lantlig, romantisk stil föll jag totalt. Så när jag såg tyget bestämde jag mig på någon sekund att här skulle göras kuddar. Tänk vilken enorm inspirationskatalog bloggen är! Jag får så många idéer och blir verkligen inspirerad när jag läser runt hos er alla. Tack för att ni delar med er av allt ni gör och har hemma =)

Det kommer mera... mera kuddar alltså 

Men det är inte allt som hänt idag. Nu blir det lite privat men jag tänkte att jag ändå skulle dela med mig av det, för jag är så himla glad =) Jag har gått arbetslös ett tag och sedan blev jag sjukskriven. Har nu gått ner till 50% sjukskrivning och ska alltså ut och söka jobb igen. Jag bor på en miniort men som till stor del lever pga vintersäsongen. Eftersom den är igång så finns det inte så mycket jobb just nu, och speciellt inte på halvtid. Så AF har "fint" informerat mig om att jag borde nog börja tänka på att flytta. Så det har inte direkt känts så positivt eftersom jag älskar att bo här mitt i naturen, och trivs utmärkt och även har en av mina allra bästa vänner här. Men igår hände något som kändes som om någon gav mig en ny chans. En fd kollega till mig (som också betyder väldigt mycket för mig privat), skickade ett mail till mig med rubriken "Intresserad av extra arbete?". Denna dam skickar ganska många skämtmail så jag trodde till en början att det var något sådant. Men när jag läser så har hon varit i kontakt med en företagare inom mäklarbranschen här som behöver någon som kan jobba timmar åt henne och hjälpa henne lite. Idag träffade jag denna dam och på onsdag börjar jag! Det ska bli så roligt =) Kan inte bli mycket bättre eftersom jag ändå ska börja jobba igen i sakta takt, och sen hamna i en sådan intressant bransch dessutom. Jag kommer framförallt att ta hand om mycket pappersarbete, men kommer även att få följa med ut och se hur det går till i branschen, fota interiörer mm. Sen att jag fått det via "kontakter" som det så fint heter, känns på något vis lite lyxigt. Har alltid skickat ansökningar som en i mängden förut. Man blir smickrad av att någon tipsat om en. Därför fick även denna dam en stor bukett tulpaner och ett litet paket av mig idag. För mina ord räcker inte för att visa den uppskattning jag känner. M. TACK av hela mitt hjärta =) Du är en ängel.


Foto: Privat - TiniTott

Kommentarer
Postat av: Anna

GRATTIS till det nya jobbet! Så himla kul! Och visst är det skoj att få jobb genom kontakter. :) Fina kuddar du sytt också (och vad gulligt du skriver om mig, blir helt rörd ju). :) Trevlig helg!

2007-02-09 @ 00:55:10
URL: http://lovethecountry.blogspot.com
Postat av: TiniTott

Anna: Tack så mycket =) Ja du har verkligen öppnat mina ögon för en ny stil som jag inte sett så mycket åt tidigare, blir jätteinspirerad av dig ska du veta =) Trevlig helg till dig med!

2007-02-09 @ 01:02:54
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Johanna

Grattis till det nya jobbet! Kuddarna blev jättefina!

2007-02-09 @ 08:48:34
URL: http://inredning.webblogg.se
Postat av: Zarah

Jisses, vad SNYGGT! De bruna kuddarna var ju så snygga i sig - och med det vita till blev det bara... perfekt!

GRATTIS till jobbet - och till en så omtänksam och rar fd arbetskamrat!

2007-02-09 @ 08:58:55
URL: http://zarischka.blogspot.com
Postat av: Lilla My

Vad roligt för dig.Jag blir så glad fast jag inte känner dig och vilken grej att få jobba med en mäklare.Vilken chans att få kika in i andras hem.Ha en bra helg.

2007-02-09 @ 09:08:13
URL: http://bibbi.bloggspace.se
Postat av: Ljuvligt hemma

Ett stort stort grattis till dig! Vad kul med ett sådant roligt jobb! Kram kram

2007-02-09 @ 09:42:19
URL: http://ljuvligthemma.blogspot.com
Postat av: Lindie

Jättegrattis till det nya jobbet! Vad härligt att du får komma dig ut till ett så inspirerande arbete. Har själv gått både arbetslös och sjukskriven en period i mitt liv. Det slutade med att jag fick flytta för att få mig ett jobb.

Jag måste än en gång berömma dig för ännu ett pyssligt mästerverk! Kanonfina kuddar. Om du skulle få tid över får gärna komma hem till mig och sy lite ;) Material har jag.

2007-02-09 @ 10:35:27
URL: http://lindielay.blogspot.com
Postat av: TiniTott

Johanna: Tack så mycket, blir riktigt glad =)
Zarah: Åh tack, så snällt sagt =)
LillaMy: Tack =) Ja det känns riktigt skoj, och som du sa skojigt att få kika in hos andra samtidigt. En bra helg till dig med!
Ljuvligthemma: Tack så jättemycket =) kram tillbaka.
Lindie: Tack, dina fina ord gör mig rörd. Ja jag trodde oxå jag skulle behöva flytta, och jag vet väl inte än hur det blir. Men det känns som en bra början iallafall. Tack så mycket, jag kommer gärna och syr ;) *ler*

2007-02-09 @ 10:42:33
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Thea

GRATTIS !!!! Roligt!

2007-02-09 @ 11:21:12
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Isabelle

Här kommer ytterligare ett grattis!!! Jättekul! Och kuddarna blev ju också supernice!

2007-02-09 @ 13:45:02
URL: http://fixaodona.blogg.se
Postat av: TiniTott

Thea: Tack så jättemycket =)
Isabelle: Tack tack, vad snälla ni är allihopa =) Och kul att du gillar kuddarna.

2007-02-09 @ 14:06:20
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Eva

Men grattis !! Så kul. Ibland snubblar man bara in i livet igen eller hur?
Tänkte bara titta in och önska dig en trevlig heg !

Kram från Jävre / Eva

2007-02-09 @ 14:55:38
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
Postat av: TiniTott

Eva: Tack så mycket. Ja ibland verkar man ha makterna med sig faktiskt =) Trevlig helg till dig med!

2007-02-09 @ 15:29:22
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Malin

Då får man gratulera!! Vad skönt att få ett jobb!!

2007-02-09 @ 18:04:31
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
Postat av: saravillfara

Åh, vad kul - superSTORT grattis!!!
Jobbet låter som ett roligt sådant, det kunde ju knappast ha blivit bättre än så här? Jag är så glad för din skull!

2007-02-09 @ 18:05:00
URL: http://saravillfara.blogg.se/
Postat av: Annika

Så himla kul, å vilket bra jobb sen!!! Tänk att de mesta fantastiska saker händer när man väl behöver det :) Lycka till!

Å du har handlat tyg från Spira. Jag vill åxå ha :) Snyggt blev det!

2007-02-09 @ 19:50:10
URL: http://www.pysselbloggen.blogg.se
Postat av: TiniTott

Malin: Tack så jättemycket =) Ja det känns inte fel.
Sara: Vad gullig du är! Blir jätteglad =) Tack.
Annika: Ja det känns skoj, särskilt när det var öppet och fanns möjlighet till fortsättning, beroende på hur det gick för henne. Hehe ja, visst är det underbart fint. Och jag är avis på dina Stadenkuddar.

2007-02-10 @ 02:16:58
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Annika

Jo, Staden är åxå fin, men den vilar i skåpet nu när det inte är jul. Nu är jag sååååå ugen på Astrakan. Gärna en löpare på köksbordet :)

2007-02-10 @ 21:53:42
URL: http://www.pysselbloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...