En stund på altanen.

Jag slutade slita mitt hår ganska fort måste jag erkänna, men eftersom helgen visade sig erbjuda massvis med sol och härligt väder har jag inte haft datorn i sikte, utan hållt mig utomhus. Spenderade helgen vid mina föräldrars fritidsställe på finnmarken och har bara tagit det lugnt. Riktigt skönt att äntligen få njuta lite av solen. En auktion hann jag med på lördagen oxå, och ett besök på favvoloppisen. Tänkte nu iallafall försöka få ihop inlägget som jag skulle visat er före helgen, innan jag beger mig ut i nya inlägg =)

Även en dag i förra veckan lyste solen. Jo det är faktiskt sant, kan knappt tro det själv. När jag kom hem efter jobbet i torsdags visste jag att det väntade städning, hade skjutit upp det alldeles för länge för att det skulle gå att undvika längre. Så jag städade, iallafall en del. Sen satte jag mig i solen på altanen, och insåg att Hjälp! vad här är rörigt!  Så upp från stolen och full fart. Jag har inte suttit ute och njutit på min lilla altan sen soldagarna i början av sommaren, jag har inte ens inhandlat de tradionella sommarblommorna. Det blev lite penseér och några pelargoner, men sen ingenting. Istället har krukorna stått tomma i väntan på blommor som aldrig kom. Men inspirationen att plantera blommor och smycka altanen kom aldrig i detta eviga regnande. Så det som förbereddes har blivit stående, och nu såg det inte så inbjudande ut att slå sig ner ute och njuta. Krukor städades bort, och annat rensades och åkte in i förrådet igen. Istället kom zinkbaljan fram som jag fyndade på auktion tidigare i sommar (som nu även blivit tom eftersom krukorna åkte in i förrådet). Den fylldes med vatten och några flytljus. Aldrig har jag väl längtat så mycket efter några konstgjorda näckrosor som nu =) Får se om jag kan lyckas hitta några så jag får smycka till mitt lilla vattenblänk lite. Nu är altanen iallafall i ordning för vad den ska vara till för; sommarnjutning! Bara att hoppas på att det kommer lite mer sommar... ;)

Nu ska jag inte babbla på så mycket mer, utan tänkte istället ta Er med på en liten tur av min altan, Välkomna!
 
sittplats
singersidan
vattenoliv

Så detta är min altan i nuläget, redo för fler sommardagar. Den ska bara få en korgstol oxå (så fort jag kommer i närheten av ett IKEA), sen är den komplett för i år =)


Foto: Privat - TiniTott

Kommentarer
Postat av: Scaniatjejen

Så fint du har det! Jag vill också ha en sån där balja:-) Och jag gillar hörnan bredvid baljan tokmycket! Så läckert med stenarna och teglet(?) som krukan står på. Härligt att höra att du fått lite sommarsol i helgen. Här är det faktiskt fint väder nu också men jag är tyvärr inte i form för att vara ute och njuta av det. Men det blir väl. Ha det bra! Kram

2007-07-23 @ 15:06:33
URL: http://scaniatjejen.blogg.se
Postat av: TiniTott

Scania: Tack =) Mmm jag med, har velat ha sten så länge, sen kom jag på att jag kunde ju göra en liten låda och lägga det i, så fick jag ett litet hörn iallafall. Och japp det är tegelsten jag ställt krukan på =) Hoppas du blir bättre snart! kramar

2007-07-23 @ 15:32:33
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Maria-Jag blommar

Snygg basilika-skylt och mycket andra mysiga prylar. Symaskinen var också fin!

2007-07-23 @ 23:01:48
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: TiniTott

Maria: Tack så mycket =)

2007-07-24 @ 00:02:25
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Annika

Vilken mysig altan. Synd bara att vädret är så trist, men det kanske bättrar sig.

2007-07-24 @ 11:39:55
URL: http://www.pysselbloggen.blogg.se
Postat av: Thea

Vad mysigt du har det. Många fina detaljer.
Och så har du ju sooool! Avis!

2007-07-24 @ 19:44:56
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: TiniTott

Annika: Tack, ja man får verkligen hoppas på det.
Thea: Tackar =) Ja den fanns iallafall en dag *skratt*

2007-07-24 @ 22:43:03
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: handplockat

Myyyys vilka fina bilder
ha det bäst

2007-07-25 @ 08:42:51
URL: http://mittval.blogspot.com
Postat av: TiniTott

handplockat: Tack så mycket, detsamma till dig. Tack för besöket =)

2007-07-25 @ 16:07:14
URL: http://tinitott.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...