Vårkänslor?

Ja man kan nästan undra. Jag har en liten sittpall/förvaring i min hall, och ovanpå den en liten kudde att sitta på. Redan i våras inhandlade jag tyget Liv från Åhléns för att öka på vårkänslan i hallen. Och idag har jag äntligen gjort det! *skratt* Tänkte att om jag startar om våren kanske sommaren kommer i augusti... Vad tror ni om det? Så i en släng av pysselfeber ikväll åkte symaskinen och tyg fram.  Hallen innehåller nu lite snyggare och skönare sittplats ifall man skulle vilja sätta på sig vinterskorna i kylan ;) Eller om jag har tur kanske jag får en chans att snöra på mig sommarsandalerna... än ska man väl inte ge upp om sommaren =)

hallkudde
Foto: Privat - TiniTott

Kommentarer
Postat av: Lime

Jämrans snyggt tyg! Somrigt och snyggt. Såg att du varit i Leksand och kollat Gessle. Jag blir lite avis men jag har lite svårt att få sällskap för att se honom. Maken gillar inte PG :-) Ha en fortsatt skön vecka!

2007-07-25 @ 23:59:54
URL: http://lantlivet.blogspot.com
Postat av: Scaniatjejen

Blev jättefint, gillar verkligen tyget! Det vore inte dumt att få starta om våren och sommaren, kan bara inte fatta att det snart är augusti. Roligt att du gillade mina bilder! Ha det så bra! Kram

2007-07-26 @ 09:13:44
URL: http://scaniatjejen.blogg.se
Postat av: TiniTott

Lime: Åhh tänk om jag vetat det, gäller samma för mig så jag knatade iväg ensam tillslut. Vi får komma ihåg varandra nästa gång =) Detsamma till dig.
Scania: Tack =) Nej jag önskar man kunde, tiden har gått jättefort. Detsamma till dig, kram!

2007-07-26 @ 13:19:20
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Annika

Jättesnyggt tyg! Då väntar jag på våren då ;)

2007-07-26 @ 18:07:01
URL: http://www.pysselbloggen.blogg.se
Postat av: TiniTott

Annika: Tack =) *skratt* japp det gör jag med ;)

2007-07-26 @ 18:38:24
URL: http://tinitott.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...