Något för trädgården?

Är tillbaka efter helgen igen. Inte så mycket sol som jag hade hoppats men jag har klarat mig rätt bra iallafall =) Fredagen spenderades ett antal timmar på årets första auktion, oj vad jag har längtat! Älskar auktioner. Udda väder dock, halva tiden frös jag så jag skakade och behövde ha dubbla tröjor och vantar. Sen slog det om och solen kom, så vantarna fick åka av och även tröjan och jackan! Dessutom blev jag solbränd i hela ansiktet. Snacka varierande väder =) Blev ett litet auktionsinrop, visar det senare så fort jag hunnit fota det. Fanns annat men dessvärre hade det hittat dit personer som jag gissar på äger loppis & antik affärer för de ropade in det mesta som kom upp och var intressant. Och när många ropar - ja, höga bud. Tyvärr var det även en annan dam som hade hittat den ursöta ljusblå melittafiltret i porslin i en av fyndlådorna, så jag orkade inte bjuda mot. Auktionisten visade aldrig upp det så jag hoppades på att ingen annan sett just det, men såklart hade damen i fråga gjort det. Försökte köpa det av henne, men nehej då "Det var precis det jag ropade in lådan för" var svaret. Jaja, så är det med auktioner =) Roligt var det hur som helst. Blev faktiskt lite mer shopping och fynd under helgen, men jag återkommer till det.

Läste en tidning som landade på jobbet i slutet av förra veckan, nu kommer jag inte ihåg namnet men den var typ som Vi i Villa, fast med annat namn. Den kanske har fått en makeover? Iallafall, i den kunde man se denna finurliga trädgårdsvask som man kan rulla med sig runt i trädgården, eller ha till andra användbara saker. Man kopplar den bara till trädgårdsslangen och vips - en vask! Ganska fiffig idé tycker jag. Å andra sidan kanske man kan göra en sådan lösning själv med... Den kommer iallafall från Willab Garden och går på 495:-. Kan ses under tillbehör och hyllor och bord på hemsidan.
Tr?dg?rdsvask
Bild: Eget collage med bild från willabgarden.se

Kommentarer
Postat av: Lilla My

Haha...jo du ..jag känner igen vädret.Jag längtar till att se dina fynd.Kram

2007-05-21 @ 23:20:45
URL: http://myslivochhem.blogspot.com
Postat av: Vildängel

Jag var en sväng på auktion i helgen jag med - men jag är en otålig person som sällan och aldrig orkar stanna kvar tillräckligt länge för att "mina" saker ska komma upp... Så några fynd blev det inte. :)

2007-05-22 @ 08:52:23
URL: http://vildangel.blogg.se
Postat av: Johanna

Verkligen varierande väder du hade. Ska bli kul att få se dina loppisfynd! Ha en trevlig tisdag!

2007-05-22 @ 08:54:58
URL: http://inredning.webblogg.se
Postat av: Annika

Å va roligt med auktion. Det var jättelänge sen jag var. Kanske man ska försöka komma sig i väg i sommar. Blir kul att se fynden :)

2007-05-22 @ 19:15:05
URL: http://www.pysselbloggen.blogg.se
Postat av: Elmida

Halkade in här av en slump!
Trevlig sida :)
Ha det gott!

2007-05-22 @ 20:17:20
URL: http://elmida.se
Postat av: Lime

Kul med auktion - nu börjar säsongen! Har lite att läsa ikapp nu när jag varit borta. Besökte du Ylva Skarp när du var i Leksand? Själv har jag ju tänkt besöka hennes butik nu i vår/sommar och då blir det ju förstås ett besök i butiken Lantliv i Noret också :-)
Ha en fin vecka!

2007-05-22 @ 22:08:51
URL: http://lantlivet.blogspot.com
Postat av: TiniTott

LillaMy: Ja riktigt aprilväder, även om det nu är maj =) Kul, de kommer upp under veckan, kram!
Vildängel: Jag är nog tvärtom, sitter gärna ända till slutet om jag kan, för jag kan ju missa något annars *skratt*
Johanna: Vad roligt att du tycker det =)
Annika: Ja visst är det skoj, älskar auktioner, hoppas du kommer iväg på nån =)
Elmida: Vad roligt att du hittade hit, tack detsamma =)

2007-05-22 @ 22:35:57
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Gunnardaniela

Your website is extremely interesting

2010-03-02 @ 11:46:24
URL: http://gunnardaniela.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...