Ett besök norrut

ostersund

Har inte kommit hem än, eller ja jag var hem fram och tillbaka idag för att ta hand om post och räkningar, men sen bar det iväg igen. Imorgon ska jag nämligen följa med min pappa som ska upp till Östersund en vända. Älskar den staden, så jag kan inte låta bli att följa med. Särskilt inte nu eftersom jag ändå är "ledig". Ska bli kul och se om de fått någon mer snö däruppe mot här. Vi har snö, men inte alls så mycket som jag vill ha =) Fast de har lovat mer i natt och under helgen, så baske mig om jag inte senast nästa helg ska ha gjort premiärturen i backen. Nu börjar det allt klia i slalompjäxorna (??)

TACK alla för att ni är så gulliga och besöker mig och lämnar kommenterar. Är inte så flitig på bloggen just nu, men så fort jag landat hemma igen så återkommer jag med mer inlägg och pyssel =) Även om jag är borta, ligger jag inte på latsidan *fniss* Julstrumporna är klara bland annat som jag skrev om tidigare, så de måste jag ju visa upp.

Ha det så bra alla!


Foto: www.ostersund.se

Kommentarer
Postat av: Ellabella

Hejsan! Nu har jag kollat runt i din blogg lääänge, du skriver om så fina saker! Gick in på kategorin Utmaningar och läste att du varit simmare och att även du har satt dig på ett par brännässlor i en nödsituation ;) hihi.. Jag hoppas det är OK att jag länkar till dig! :) Och tänkte utmana dig också! Kolla in min blogg för mer info :)
Ha d fint!

Postat av: Helena

Så mycket snö du har :0)
Trevlig advent.

2007-11-29 @ 23:27:26
URL: http://solgudinna.blogg.se
Postat av: Marina

Ha det så bra!!!

2007-11-30 @ 09:08:42
URL: http://www.marinasblogg.se
Postat av: TiniTott

Ellabella: Vad roligt att du gillar min blogg =) Självklart får du länka till mig, det är bara roligt. Ska genast kolla in din utmaning =)
Helena: Tack det samma till dig =)
Marina: Tack så mycket =)

2007-11-30 @ 11:09:47
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: LoX

Härliga Östersund! Bodde där två omgångar och staden är underbar (om än blåsig). :-)

2007-11-30 @ 14:09:19
Postat av: Anna

Nu får du se till att komma hem och uppdatera din blogg!! =)

Duken och gardinen kommer från Haléns, men så klart lyckades jag inte pricka in när de hade någon rea.. såg att de hade rea på alla julgardiner nu..

2007-11-30 @ 16:34:57
URL: http://misstiili.blogspot.com
Postat av: Scaniatjejen

Hoppas du har det härligt i Östersund. Där tog jag mitt lastbilskort så jag har väldigt trevliga minnen från staden.:-) Härliga bilder nedan från din morgonpromenad med Banjo och vilka snygga julkort du har gjort! Hade som ambition att göra egna julkort i år jag också men vi får se hur tiden räcker till. Är mycket nu...men det är ju roliga grejer! Ha det bra! Kram

2007-12-01 @ 15:38:14
URL: http://scaniatjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...