Releasefest

jonny


I lördags var jag på releasefest för min härliga vän Jonny som släppte sin maxi-cd BabyB. Det var en av de roligaste kvällarna på länge och jag hade toppenkul. Jonny, du sjunger så suveränt bra och jag älskar dina låtar! Jättegrattis till CD:n, hoppas det blir många fler =)

Vill du kika in vem han är och lyssna lite kan du göra det på hans hemsida, www.schlagerman.se. Du kan även höra lite på Youtube.


Foto: TiniTott

15: Höst (27 av 365)


Nu när hösten gör sitt intåg längtar jag verkligen tillbaka till fjällen, vilka underbara färger hösten bjöd på där. Som tur är kan jag iallafall se en del av de färgerna även här i stan. Dessa ser jag bland annat från min balkong.

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott

129: Grön (26 av 365)


Kände att jag behövde lite nya blommor i köksfönstret för någon vecka sedan. De jag hade såg så tråkiga ut. Tog då en tur till Blomsterlandet och föll för ett par limegröna krysantemum. Lyser upp bra mycket mer än de förra hängiga sakerna =) De passar även in på temat Grön i utmaningen 365 foton 2009.

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott

IKEA favoriter

Måste säga att det är skillnad på att numera ha tio minuter till IKEA mot 30 mil som jag hade tidigare =) Nu kan man åka dit och strosa när man känner för det, utan att ha en hel lista med sig på saker man helst ska få med sig hem. De senaste gångerna jag har tittat in har mina blickar framförallt hamnat på de två kuddarna jag visar nedan. De skulle passa så bra hemma hos mig ;) *ler* Detta är några av mina favoriter hos det stora varuhuset för tillfället. TIRUP Snurrfåtölj 2495:- 
IKEA PS Fjällbjörk Mugg/Kåsa 39:-
IKEA PS Pendel golvklocka (kom för inte så länge sen men verkar numera inte finnas kvar?)
ALVINE LÖV kudde 179:-
BÖJA Bordslampa, vill ha vill ha vill ha ;) 349:-
MJÖNÄS värmeljushållare 29:-
KNUBBIG bordslampa i färgen Fågel Grön 89:-
TROLSK serveringsbestick 29:-
JORUN kudde 139:-


Eget kollage med bilder från ikea.se

Höst hos Village

Tittade igenom Village höstkatalog på nätet häromdagen och det fanns så mycket härligt. Passade på att åka ner på stan och titta i butiken idag och det mesta har kommit in. Och mycket vill man ha =) Visar några av mina favoriter ur höstsortimentet, men jag lovar att det finns många fler. Kika igenom deras katalog på hemsidan.


Fr höger till vänster:
Mönstret Origo, här som kudde 159:-
Kurbits väcker dalakullan i mig till liv, kökshandduken för 69:- får gärna hänga i mitt kök.
Ugglor, höstens populära inredningsdetalj, man ser dem överallt. Kökshandduken för 69:- hänger redan i mitt kök ;) Hur läcker som helst.
Svamp, här i färgställningen grön. Perfekt till hösten. Kanske en panelgardin för 199:-


Eget kollage med bilder från village.se

En förgylld frukost


Ibland bara uppenbarar sig de små uppskattade sakerna. Rätt som det är när jag sitter och äter min yoghurt så ser jag denna flinga på kanten. En liten sak som förgyllde en liten stund =)


Foto: TiniTott

Projekt: Under diskbänken


Det finns ett skåp som aldrig riktigt blir trevligt, och det är skåpet under diskbänken. När jag flyttade in såg det allt annat är roligt ut när man öppnade dom dörrarna. I ett litet försök att göra det fräschare har jag lagt in en vaxduk på golvet och lite sopsortering. Det är fortfarande inget trevligt utrymme, men det känns iallafall bättre än tidigare =)


Foto: TiniTott

148: Historisk (25 av 365)


I medeltidsstaden Mdina fanns det många otroligt vackra byggnader som denna. Man kunde verkligen känna historien när man gick där. Detta hus är Casino Notabile Rabat, som ska ha varit till för sociala tillställningar för de rika på sin tid. Skulle inte ha något emot att gå på fest där måste jag säga =)

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott

Krikonmarmelad på G


Just nu står denna bunke på svalning ute på balkongen. Imorgon fortsätter marmeladkokningen, spännande! =) Har aldrig gjort marmelad förut... hoppas den blir mumsig =)


Foto: TiniTott

Balkongliv

Måste säga att jag trivs med balkonglivet i nya lägenheten =) Visserligen hade jag en liten altan vid min förra lägenhet, men eftersom den låg i bottenplan med en parkering alldeles bredvid kändes den inte direkt privat. Nu kan jag ha dörren öppen hela dagen om jag vill, utan att det springer en massa folk förbi utanför och stirrar in. Eller stirrar på mig för den delen haha =) Blev inte så mycket gjort den här sommaren, men till nästa ska jag iallafall försöka få till ett mysigare golv. Betonggolv är inte det trevligaste måste jag säga.


Foto: TiniTott

214: Dekorerad (24 av 365)


Husen på Malta var ofta underbart dekorerade med glada färger på dörrar och balkonger, som dessa i medeltidsstaden Mdina.

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott

Äventyr i blåbärsskogen

Igår gav jag mig ut för att uforska den lilla skogen bakom där jag bor. Det var visserligen en liten skog, mellan hyreshus och väg, men oj vad jag insåg att jag saknar den stora, tysta skogen "därhemma". Det är visserligen skönt att jag på fem minuter kan ta mig ut i skogsmark, men det blir nog till att ta bilen en bit iväg om man vill ha den riktiga skogskänslan. Men det funkar ju för en avkopplande promenad iallafall =) Anledningen till utforskningen var bla att plocka lite blåbär, och det lyckades jag med. Fanns hur mycket som helst. Så ikväll är planen att jag ska baka en blåbärspaj och bjuda grannarna på.


Foto: TiniTotts mobilkamera

51: Stadsljus (23 av 365)


Ännu en bild från Malta, denna gången en nattbild över St Julians.

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott

352: Vatten (22 av 365)


Vatten kan verkligen vara underbart vackert. Passade på att foto en del när jag var på Malta i våras.

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott

243: Allmänna kommunikationsmedel (21 av 365)


Har kommit av mig lite på de olika fototeman som ska göras under året, känner att det börjar bli dags att ligga i lite där =) Temat denna gången får representeras av dessa härliga 50-60 tals bussar som trafikerar Malta. Tycker dom är superhärliga =)

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...