Kortmakeri del 2

Pysselnerven verkar vakna ikapp med vårsolen, så det blev ett kort till i farten.


Kortmakeri

Ett litet kort till en kommande 60-års dag har blivit ihopknåpat.
67: Kostym (17 av 365)


En kostym kan vara många saker, mitt val till temat är Snögubben. Lindvallens maskot. Tro det eller ej, men den som bär upp kostymen på denna bild är ingen mindre än Martin Stenmarck. Vilket ni även kan se i detta inlägg.

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott, bilden redigerad i Photoshop CS

Avslutningspartaj

Gustavgalan 2009

Igår kväll gick Gustavgalan 2009 av stapeln. Det är Lindvallens personalavslutning som hölls på Lindvallens Wärdshus. Klädkoden var kavaj och alla var superfina =) God mat och bra underhållning. Det brukar vara en hemlig artist och det spekulerades vilt om vem detta kunde vara. Så helt plötsligt tittar jag över bordet till bordet bakom oss, och vem sitter där om inte självaste Martin Stenmarck! Artisten avslöjad ;) Det blev en toppenkväll med ordentligt ögongodis kan man väl säga ;) Med Martin var även Håkan Berg, en komiker, sångare samt magiker och musikern Micke Svan. Har inte skrattat så gott på länge. Kvällen till ära dök även Lindvallens maskot Snögubben upp och sjöng för oss. När han dock blev plötsligt attackerad av ett lejon som ville göra diverse barnförbjudna saker från det bakre hållet *hrm*, kom Snögubben av sig och det avslöjades ganska snabbt vem rösten tillhörde. Vilket även blev bekräftat när huvudet åkte av. Inte visste jag att Snögubben egentligen var Martin Stenmarck ;) *ler* Hade jag vetat det hade jag kidnappat honom mycket tidigare i vinter *fniss*

Summa summarum, en toppenkväll med god mat, suverän underhållning och mycket goda saker i baren =)


Foto: TiniTott

Rädda nallarna!


aftonbladet idag går det att läsa om björnungarna på Skånes Djurpark som inte kommer att få plats när de blir vuxna. Har man inte fått in tillräckligt med pengar till ett nytt djurhägn kommer de om ca ett år att avlivas. Det är så grymt. I Aftonbladets artikel får du reda på hur Du kan hjälpa till. Artikeln hittar du här.

Utdrag från Aftonbladet:

"De här tre björnungarna har mindre än ett år kvar att busa, leka och locka till glada skratt och utrop från publiken. Efter vintervilan ska de avlivas. Djurparken har inte plats för dem. Och det ser likadant ut på flera parker i Sverige.

Du kan hjälpa de här tre nallarna. Skånes djurpark har startat en insamling för att kunna bygga ett björnhägn och slippa avliva de tre björnungarna. Plusgiro: 431881-2. Märk inbetalningen med "Björnhägn".
Bild lånad från aftonbladet

371: Säkerhet (16 av 365)


Har varit på en liten tur till Mora idag, dels för att införskaffa ett nytt pass inför Maltaresan, men även för lite shopping. Brukar alltid parkera nere vid kajen för det är så himla mysigt att stå och titta ut över Siljan. Passade även på att fota, och insåg sedan att fotot även passar in på temat Säkerhet. För ni ser väl bojen i nederkanten? ;) Våren är på ingång och isen smälter, men än har det inte spruckit upp. Är riktigt vackert att titta på tycker jag.

Fler foton från utmaningen 365 foton 2009 hittar du här.


Foto: TiniTott

Shoppingsugen


Shoppingnerven vad gäller kläder börjar alltid rycka så här i vårtider. Surfade runt lite hos Lindex häromdagen, och det finns mycket fint som jag är sugen på.

Topp 199:-
Skjorta 249:-
Blus 249:-
Linnebyxa 399:-
Skjorta 149:-
Leggings 149:-
Linne  99:-
Byxa 299:-
Badlinne 199:-
Bikinitrosa 129:-


Eget kollage med bilder från lindex.se

Allt händer i fjällen

kamelridning

Har jobbat stora delar av påsken, så det blev inte några påskinlägg från mig. Inget påskpynt heller utom en liten gumma i fönstret. Var ledig två dagar, men dras med en envis förkylning så jag höll mig hemma och vilade mest. Tyvärr innebar det att jag missade Farbror Frej med sällskap som showade på scenen utanför mitt jobb, hade varit trevligt att se. Väldigt trevliga herrar måste jag säga, hann träffa dem ett par gånger inne i receptionen. Däremot hann jag träffa denna krabat och hans polare desto mer. De var på besök från Kolmården över påsken och visst, de vill väl oxå ha lite fjälluft ;) Hade mer än gärna suttit där själv, men det var dessvärre en barnaktivitet *fniss*


Foto: TiniTott

Hemklickat till kameran

När jag köpte min kamera kände jag att pengarna till en kameraväska inte riktigt fanns. Istället för att köpa en senare gjorde jag en egen hemsydd variant som har funkat helt perfekt. Men nu känner jag behovet öka för en riktig väska, och speciellt inför den stundande semestern kan det vara bra att ha en som rymmer allt man behöver. Klickandet gick till cyberphoto där jag även köpte min kamera och tillslut föll jag för denna väska. Den rymmer kameran, laddare, batterier och kort samt en hel del annat. Så nu väntar jag med spänning på att få hem den =)Bild lånad från cyberphoto.se

Kaj och Börje

Äntligen har jag hittat mina älsklingar, Kaj och Börje. Som jag har letat ;) Kommer ni ihåg dom? Reklammåsarna för Scandline. Jag ÄLSKAR denna =)


Tisdagstema: Vardagslyx

Veckans Tisdagstema är Vardagslyx, som för mig bland annat är färska blommor. Förutom påskliljorna ovan är fortfarande tulpaner mina favoriter den här tiden.


Foto: TiniTott

Minipaus

Förkylning pågår, så just nu finns det inte så mycket mer ork än till jobb och sen hem och sova. Hoppas på att återkomma inom kort =)

Semester i sikte

Äntligen! kan jag nog säga. Jag har inte varit på semester utomlands sedan 1998. Eller jo, jag var på en sparesa till Tallin 2005, men längre bort har jag inte varit sen min Cypernresa. Men nu i maj bär det iväg med några av mina bästa vänner till Sliema, Malta. Ska bli så underbart härligt! Bara titta på dessa bilder och njut, det gör jag varje dag och LÄNGTAR hihi =) De två översta bilderna är på hotellet (det blå) och utsikten därifrån.

 

Foton från google

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...